Pet načinov, kako na vašo mizo prinesti jesen

Danes zjutraj nas je mraz ponovno spomnil, da je jesen pred vrati, mi pa smo jo prinesli tudi na jedilno mizo. Naj zažari v čudovitih jesenskih barvah in mističnem vzdušju, ki ga bomo pričarali v spodnjih petih korakih.

1. Sveče

Topel soj migetajoče svetlobe bo v hladnih dneh pričaral pravo romantično jesensko vzdušje. Poigrajte se z njihovimi oblikami in velikostmi ter jih prižgite ob vsakem obroku.2. Suho cvetje in vejice

Okrasite mizo z velikim šopkom iz suhega cvetja ter jesensko obarvanega vejevja.3. Buče

Čas čarovnic in zlovešče smejočih se buč še ni napočil, a mizo lahko že danes okrasimo z jesenskimi pridelki. Izberite buče različnih velikosti in barv ter jih lično razporedite po mizi.


4. Jesensko listje

Nič ne naznanja jeseni bolj kot odpadlo listje v pisanih barvah. Bodite kreativni ter ga vključite v dekoracije.5. Bučna pita

Jesen bo preplavila vašo jedilnico v hipu, ko boste na mizo postavili dišečo bučno pito. Preizkusite različne recepte in z družino ali prijatelji izglasujte najboljšo! Naš odličen receot najdete tukaj.

Fotografije: Thinkstock

Preberite še: Večni kosi v kuhinji, ki jih morate imeti

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana