To Ikeino pohištvo se proda vsakih 5 sekund, polepša pa lahko tudi vašo kuhinjo

V času, ko ste prebrali naslov, sta se nekje na svetu prodala že dva takšna produkta!

Ikea je že pred desetletji spremenila način nakupovanja pohištva in mnogim omogočila, da so si za nizko ceno privoščili notranjo opremo, kakršno so si želeli. Od takrat podjetje seveda raste in raste in kmalu bomo lahko v Ikei nakupovali tudi v Ljubljani. Produktov, ki jih je mogoče kupiti pri pohištvenem velikanu, je ogromno, nekateri izmed njih pa so postali tako priljubljeni, da jih je mogoče najti v mnogih stanovanjih po celem svetu. Najbolj prodajan med njimi se na blagajni ene od poslovalnic po svetu pojavi celo vsakih pet sekund!

Uganete, o katerem izdelku govorimo? No, niso mesne kroglice, pa tudi za gospodinjski pripomoček ne gre. Produkt, ki je tako priljubljen, je namreč stojalo s policami, ki ga je mogoče kombinirati v prav vseh prostorih našega domovanja. Sam po sebi je čisto minimalističen in preprost, a z nekaj dodatki lahko prostor popolnoma spremeni in doda eleganten, ekstravaganten ali pa popolnoma boho prostorski pridih.

Za v shrambo, kuhinjo ali jedilnico

Gre za poličnik Billy, ki ste ga gotovo že videli v kakšnem stanovanju, ali pa ga imate celo sami doma. A ravno zato, ker je tako multipraktičen, ga lahko porabite tudi za popestritev vaše kuhinje in jedilnice. Poleg videza pa bo v vaše kuhinjske prostore dodal tudi lepo kvadraturo odlagalnih površin. Na voljo je v različnih višinah, tako da ga lahko uporabite kot komodo, kredenco ali shrambo, ki sega do stropa.

Tako kot je širok razpon v dimenzijah Billy produktov, so med seboj zelo različne tudi cene. Najbolj osnovna polička je na voljo že za 5 evrov, za 20 pa je mogoče dobiti že malo komodo. Danes smo vam želeli pokazati nekaj možnosti, kako lahko ta enostaven regal dopolnite in z njim v svojih jedilnih in kuhinjskih prostorih ustvarite novo podobo ter prostor, kjer boste hranili najljubše krožnike, kristalne kozarce in vse, za kar trenutno ne najdete pravega prostora. Spodaj dodajamo nekaj predlogov z instagrama.

 

View this post on Instagram

 

w h i t e . We bought the @ikeauk billy bookcase with glass doors for our kitchen recently. I’m so pleased with the added storage and it looks great but because it’s white, the same as our walls and floor, it looks a bit stark in the position it’s in so I’m wondering whether I can be bothered to paint it 🤔😂 . Also looking at chalkboard poster options for the wall space next to the cabinet. I don’t want to clutter the room though because it’s so small so I need to have a think. Sadly it’s definitely the floor the lets the room down because that’s a cheap white laminate but there’s no way we can change that now so having to find another way to break up the white . I’ll let you know what I come up with… Love faffing around with my new shelves though 😂🤍 . . . #shelfie #shelfiegoals #shelfdecor #shelfstyling #shelfiestyling #kitchenshelves #kitchenshelfie #kitchendecor #billybookcase #kitchencabinet #ikeabillybookcase #whitekitchen #tableware #faffthegaff #titivate #titivatestyle #fafffriday #fridayfavorites #interiorstyling #homestyledecor #moderncountrystyle

A post shared by t h e m a t c h b o x (@the.little.matchbox.house) on

 

View this post on Instagram

 

Günaydın🥰

A post shared by Tugba Sahin (@sahin.tugba) on

Preberite še: Sočen jogurtov kolač z borovnicami (VIDEO)

Fotografija: Getty Images/archideaphoto

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed