Kuhinje hollywoodskih zvezdnic: pokukajte v njihove domove

Bi imeli takšne kuhinje?

Ste se kdaj spraševali, kakšne kuhinje imajo znane hollywodske igralke, pevke in druge zvezdnice? Marsikateri ni treba pogosto poprijeti za kuhalnico, a to ne pomeni, da kuhinje v njihovih domovih niso opremljene po najnovejših smernicah. Vsekakor se splača pokukati v njihove domove. Malo iz radovednosti, gotovo pa boste našli tudi kakšen navdih, če ravno opremljate svoj dom. Katera vam je najbolj všeč?

Igralka Jessica Alba

Dom igralke, ki je svojo igralsko kariero pričela zelo zgodaj, nato pa se od nje poslovila in se preusmerila v podjetništvo, je vreden nič manj kot 10 milijonov ameriških dolarjev. Opremljen je čudovito, še posebej veličastna pa je kuhinja v temnih odtenkih in z velikim otokom. Sanjsko, kajne? Kuhinjo najdete pri 3:02.

Starleta Kim Kardashian

Kuhinje članov klana Kardashian ste gotovo že zasledili v njihovi resničnosti seriji, po selitvi v nov dom pa je ta video prvi, kjer lahko vidite novo opremljeno hišo Kim Kardashian in Kanye Westa. Moramo priznati, da nas je njun minimalističen slog opremljanja navdušil, še posebno očarani pa smo nad kuhinjo s čudovitim razgledom in otokom. Najdete jo na 7:46.

Manekenka Chrissy Teigen

Slavna manekenka, žena pevca Johna Legenda in ostrojezična tviterašica Chrissy Teigen, s svojo družinico prebiva v prostorni hiši z bazenom. Ker se ukvarja s prehranskim svetovanjem, sama pa je napisala že tudi nekaj kuharskih uspešnic, ji je v stanovanju seveda zelo pomembna kuhinja. Kako je opremljena, preverite na 0:41.

Supermanekenka Gisele Bundchen

Gotovo poznate brazilsko Gisele, najbolje plačano manekenko na svetu. Lahko bi rekli, da njen dom precej odraža pozitivno energijo, ki jo oddaja Gisele, presenetljivo pa njena kuhinja ni tako velika. Lepe bele omarice s pultom, na katerem manekenka najraje pripravlja zajtrk, pa lepo sovpadajo z nekoliko podeželskim, a sofisticiranim slogom.

Igralka Nicole Kidman

Tudi zvezdnica serije Velike majhne laži je za ameriški Vogue odprla svoja vrata. Njena kuhinja je svetla, a ljubko majhna. Na svojem ranču živi z možem, kuhinjo pa si lahko podrobno ogledate v videoposnetku na 4:13.

Manekenka Alessandra Ambrosio

Viktorijin angelček, ki že dolga leta navdušuje na modnih brveh, je za revijo Architectural Digest odprla vrata svojega doma in pokazala, kako ga je opremila. Seveda nas je najbolj zanimala njena kuhinja, ki je klasično bela, z velikim otokom in lesenim pultom. Izstopajo lestenci z arabskim pridihom, ki si jih lahko ogledate na 5:02.

Igralka Jennifer Aniston

Zvezdnica Prijateljev, ki je po koncu serije najbolj uspešno izkoristila svojo kariero in postala simbol ameriških komedij. Njen novi dom, v katerega se je preselila lansko leto, vas bo naravnost očaral, takoj pa bi z igralko zamenjali kuhinjo, saj je čudovita. Preverite na 6:56.

Preberite še: FOTO: Matejina kuhinja, v katero se boste zaljubili

Foto: Youtube

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed