Sporočila, ki so čudovita kuhinjska dekoracija

Napišite ljubko sporočilo ali meni za kosilo.

Lepljivih listkov in z magnetom na hladilnik prilepljenih sporočil smo že vajeni, a kljub njihovim živim barvam in velikim klicajem jih marsikdaj spregledamo. Sicer si danes večino nakupovalnih seznamov in ‘daj ričet iz skrinje!’ zaznamkov pošljemo kar prek pametnih telefonov, a nekateri svoje sostanovalce še vedno raje opomnimo s kuhinjskimi sporočili.

Sporočila pa niso le listki, pred katerimi bežijo tisti, ki se želijo izogniti gospodinjskim opravilom. Lahko so tudi čudovita dekoracija za dom. Malce smo pobrskali po spletu in izbrali nekaj načinov, kako lahko svojim sostanovalcem na prikupen način sporočite, naj pomijejo posodo.

Črna tapeta s kredo

V pisalno površino lahko oblečete celotno kuhinjsko steno ali pa le njen del. Črna tapeta bo razbila prostor in popestrila kuhinjo, nanjo pa lahko s kredo napišete meni za kosilo, nakupovalni seznam, po njej pa lahko ustvarjajo tudi otroci.

Tapeta s kredo, 49,99 evrov

Lučke s črkami

Trendi svetlobne kocke so v zadnjem času pravi hit, v kuhinji pa so videti še posebej prikupno. Poigrajte se s plastičnimi črkami, zaradi svetlobe pa vašega sporočila gotovo ne bo spregledal prav nihče.

Lučka s črkami, 17,99 evrov

Črkovna tabla

Črke lahko pritrdite tudi na črkovno tablo, ki bo prijetno popestrila vašo kuhinjo. Obesite jo na steno ali postavite na kuhinjski pult.

Črkovna tabla, 26,99 evrov

Vse zgornje tapete in tablice lahko naročite prek spleta, linke smo za vas označili spodaj:

črna tapeta s kredo
lučke s črkami
črkovna tabla

Fotografije: Amazon

Preberite še: Deset napotkov za pospravljeno kuhinjo

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana