Trend: To je barva, ki osvaja kuhinje to sezono

Kakšne barve pa so vaše kuhinjske omarice?

Tako kot v modi, tudi v kuhinji obstajajo trendi, ki vsake toliko popolnoma spremenijo pogled na ta prostor. Dolgo časa je kraljevala bela barva, za katero smo že skoraj mislili, da bo za zmeraj ostala v modi, a ker je vsakega trenda enkrat konec, so tudi svetel minimalizem izpodrinile nove smernice.

To sezono v kuhinje prihaja precej živahna in sveža barva, ki je dotlej nismo bili vajeni, moramo pa priznati, da nam je precej všeč. Gre za mešanico turkizne, svetlo modre in zelene barve, ki se v zadnjem času pojavlja na pročeljih kuhinjskih elementov pa tudi dodatkih za kuhinjo. Odtenek bi lahko poimenovali mentolovo zelena ali mint, ravno tako, kot je svež mentol, pa barva osveži tudi prostor.

Vam je všeč?

Da se boste lažje odločili, smo za navdih zbrali nekaj fotografij, na kakšne načine lahko mint barvo vključite v svoje domove, seveda pa bomo veseli vašega mnenja v komentarjih na našem Facebook profilu.

View this post on Instagram

Gdy mąż do późna w pracy można trochę czasu poświęcić na sprzątanie- bo jak w domu jest to ciągle mówi: Cyt. A ty znowu sprzątasz wziełabyś się za coś pożytecznego???czyli za co ??? NO WAY przecież ja uwielbiam sprzątać, to moja druga pasja – pierwsza – praca ? Bukszpan gości w naszej kuchni – tylko do niedzieli ( wsadzimy go do naszego ogrodu ) Kwiaty od babuszki już tydzień się trzymają – mają moc #kitcheninspiration #whitekitchen #ikeapolska #hmhome #lidlpolska #mintdecor #scandi #homedesign #mintkitchen #blackandwhite #bialakuchnia #woodhome #bukszpan #boxtree #kitchen #kitchenroom #instakitchen #plants #whiteflower #wood #scandinaviandesign #scandikitchen

A post shared by Paulina Kaczmarczyk (@kreatywnie_na_dziewiatym) on

View this post on Instagram

Blessed Wednesday Gramily! #TodaysFavoriteSpace was found by Melina @decoholic_blog – This is another *older photo (March) that I’ve had saved in my IG Collections as one of my “Keeper” Favorites!! I love the perfect mix of Retro and Cottage!! Melina calls it, “A Modern Vintage Masterpiece” on her blog, and I couldn’t agree with her more!! This is wonderful! Thank you, Melina, for sharing!! #OneToFollow #AMustFollow #myfavoritespace . . #ALittleBeautyEveryDay #RVVHome #cottagestyle #cottagedecor #VintageRetro #farmhousedecor #RusticChic #MintKitchen #LovingMySummerDecor #TheSeasonalCottage #MyFavoriteDesignStyle #MySummerDecoratedHome #SummerLoveDecor #SummerFarmhouseFriday

A post shared by Rustic Valley Vintage ? Julie (@rustic.valley.vintage) on

Preberite še: Kaj pove o vas vaša kuhinja?

Fotografije: Unsplash, Instagram

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed