Trgovine s trendovskim kuhinjskim dekorjem in pohištvom, ki jih najdemo čez mejo

Poletni dnevi so idealni za izlete v naše sosednje države. Poleg tega, da uživamo na morju in v lepotah obmejnih mest, lahko del dneva izkoristimo tudi za obisk trgovin, ki jih pri nas ni.

Mi seveda najraje nakupujemo sestavine za kulinarične eksperimente, v posebno veselje pa so nam tudi trgovine z interierjem. Ne moremo si pomagati, da si v njih ne bi privoščili vsaj kakšne šik kuhalnice ali elegantne kozice, če že ne kar kuhinjskega regala. Če v kratkem načrtujete prenovo ali vsaj rahlo osvežitev svoje kuhinje, vam svetujemo, da malce raziščete spodnjo ponudbo.

Maisons du monde

Gotovo ste že opazili čudovite kolekcije francoske pohištvene linije Maisons du Monde ter se vprašali, le kje bi lahko čudovite kose kupili. Mi smo trgovino odkrili čez mejo v Italiji, natančneje v Udinah. Povezavo do trgovine najdete tukaj.

Zara home

Kot kaže, so Udine sanjsko središče za vse navdušence nad notranjim dizajnom, saj tam najdemo tudi trgovino Zara home, kjer si bomo lahko oči spočili na romantičnih kosih za celoten dom. Povezavo do trgovine najdete tukaj.

Foto: Zara Home

Butlers >>

Butlers je nekaj časa deloval tudi pri nas, a tisti, ki smo ga vzljubili, moramo zdaj po njihove izdelke spet čez mejo. Ljubke skodelice, krožnike, pogrinjke in dekor za kuhinjo boste najbliže našli v Beljaku in Gradcu. Povezavo do trgovine najdete tukaj.

H&M Home >>

Nekoč smo v Avstrijo hodili po oblačila, pred časom pa je švedski velikan hitre mode v Gradcu odprl tudi oddelek za dom. Trendi okrasnim blazinam, šik namiznim prtičkom, modernim svečnikom in drugi kuhinjski garnituri se je težko upreti, kolekcijo pa lahko najdete tudi na spletni strani. Povezavo do trgovine najdete tukaj.

Foto: H&M Home

Ikea >>

Ikea že nekaj let napoveduje tudi prihod v Slovenijo, a tisti, ki neradi čakamo, dobro vemo, katera je najbližja našemu domu. Obiščete lahko Ikeo v Gradcu, Celovcu, Gorici pa tudi v Zagrebu. Povezavo do trgovine najdete tukaj.

Foto: Ikea

Naslovna fotografija: Maisons du monde

Preverite še: Kakšne jedilnice so in?

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.