Trije pripomočki za bolj organizirano kuhinjo

Poiskali smo produkte, ki poskrbijo za red v kuhinji.

Zadnje dni se doma ukvarjamo s preurejanjem kuhinje in priznamo, da smo ure in ure preživeli tudi pred računalniškim ekranom, brskajoč po spletu. Na lovu za novimi triki sicer popolne rešitve, s katero bi naša kuhinja za vedno ostala pospravljena, nismo našli, naleteli pa smo na nekaj predmetov, ki zagotovo pripomorejo k njeni urejenosti.

Seveda jih moramo deliti tudi z vami.

Nič več šklopotajočih predalov

Tudi vi hranite teflonske ponve v predalih? Napaka. Ponve se namreč tako vsakič, ko odprete predal, malce uničijo, saj se zaradi trenja odrgnejo, v najslabšem primeru pa se bo odkrušil tudi teflon. Da bi podaljšali dobo ponev ter ohranili teflonsko površino, vam bo na pomoč priskočilo preprosto univerzalno stojalo za ponve.

Stojalo za ponve, 16,98 EUR

Pomožni koš za smeti

Kadar kuhamo, se na pultu hitro nabere tudi cel kup odpadkov, ki jih je nadvse pametno pospravljati sproti, a včasih je neprestano odpiranje vratc za smeti malce nepraktično. Pomagate si lahko s pomožnim košem za smeti, ki ga preprosto pritrdite ob pult ter vanj sproti pometate olupke, ovoje in druge odpadke, na koncu pa vse skupaj stresete v koš. Sila preprosto.

Pomožni koš za smeti, 9,99 EUR

Stojalo za kavne vložke

Kava je zagotovo ena izmed stvari, ki lepša in lajša težke dni, a če imamo doma kavni avtomat, se hitro zgodi, da preglavice povzročajo kavni vložki. Te male okrogle posodice zavzamejo kar nekaj prostora, v drugih primerih pa se znajdejo prav v vsakem predalu. Da jih zjutraj ne boste iskali, vam bo pomagalo stojalo zanje. Poleg tega, da bodo tako končno na enem mestu, pa bo stojalo popestrilo tudi vašo kuhinjo. Nekatera so namreč prav elegantna.

Stojalo za kavne vložke, 16,46 EUR

-Stojalo za ponve

-Pomožni koš za smeti

-Stojalo za kavne vložke

Fotografije: Thinkstock, Amazon

Preberite še: Kako izbrati pravi model za pito?

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana