Gordon Ramsay in David Beckham združila moči v gostinstvu

Kakšno se vam zdi novo zvezdniško sodelovanje?

Jezičnega chefa Gordona Ramsaya vsi dobro poznamo. Prav tako enega najbolj priljubljenih nogometašev vseh časov Davida Backhama. Slednji se sicer že dolgo ne podi več za žogo, temveč deluje kot poslovnež in se loteva različnih projektov. Od manekenstva, influenserstva, mode in od nedavnega tudi gostinstva.

David Beckham je namreč združil moči z britanskim chefom Gordonom Ramsayem, njun skupni projekt pa je precej širokih okvirjev. In gostinske narave, seveda. V kitajskem mestu Macao, ki slovi kot kitajsko poslovno središče, Britanca namreč pomagata graditi mali London. Resort, kjer se bodo gostje počutili, kot bi stopili v britansko prestolnico.

David za notranjo opremo, Gordon za kulinariko

Resort, ki ga je ekipa poimenovala The Londoner, bo nudil prav vse, po kar se turisti odpravijo v London. Rdeče telefonske govorilnice, dvonadstropne avtobuse, simbole londonske arhitekture kot so Big Ben in seveda, londonsko kulinariko. Pri zadnji pa ima prste vmes seveda najbolj znani britanski chef Ramsay.

Njegovo kulinariko bodo in bomo na Kitajskem lahko okušali v gastropubu Gordon Ramsay Pub & Grill, kjer bodo v sklopu The Londonerja stregli britanske gastronomske specialitete. Pastirska pita, fish&chips, britanski zajtrk in druge dobrote izpod Gordonovih rok bodo tako na voljo v letu 2021, saj je celoten projekt še v gradnji, David Beckham pa naj bi lastnoročno opremil notranjost nekaj izmed hotelskih suit.

Kaj pravite, bi obiskali kitajski London?

Preberite še: Intervju: Aida Ibišević, blogerka tandema, ki z balkansko kuhinjo osvaja ves svet

Fotografija: Instagram (@therealdebordigram)

Vir: Insider

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana