Igra prestolov: Serija, ki je navdihnila tudi proizvajalce hrane in pijače

Končno smo jo dočakali!

Seveda govorimo o zadnji sezoni najbolj pričakovane zadnje sezone serije Igra prestolov, na katero so zvesti oboževalci čakali kar dve leti. Premiera poslednje sezone televizijske uspešnice z napovedniki že nekaj mesecev dviguje prah, serija, polna spletk, bitk in presenečenj pa se vrača v velikem slogu.

Ker gre za tako priljubljeno serijo, so svoj lonec k uspehu seveda pristavile tudi marsikatere svetovno uspešne znamke ter Igri prestolov posvetile katerega od svojih produktov. Za boljšo predstavo naj vam povemo, da je to storilo več kot sto podjetij, nas pa seveda zanima, kaj tematsko kulinaričnega lahko danes postrežemo k ogledu prve epizode osme sezone.

Oreo piškoti

Čeprav čisto vsega ni mogoče najti na policah slovenskih trgovin, je svet obnorela čisto posebna edicija črnih Oreo piškotov, ki navdušujejo s podobami iz serije Igra prestolov. Na piškotih boste našli belega hodca, zmaja, volka in leva, ki predstavljajo posamezne pole protagonistov.

Johnnie Walker

Na policah trgovin je najti kar nekaj alkoholnih pijač, posvečenih Igri prestolov. Beli hodci oziroma White Walker-ji so navdihnili steklenico viskija znane znamke Johnnie Walker. Pijačo so poimenovali kar enako kot smrtonosne bele hodce, viski pa so tako oblekli v belo barvo.

Mountain Dew

Energijska pijača z visoko vsebnostjo kofeina, ki jo je mogoče dobiti tudi v nekaterih slovenskih trgovinah, se je Igri prestolov poklonila s preobleko svojih pločevink.

Brewery Ommegang

Znamka piva, ki ga najverjetneje ne poznate, v ZDA pa je zelo priljubljena, oboževalce serije navdušuje s posebnimi etiketami na steklenicah. Igri prestolov pa se je poklonil celo Budweiser, ki se je napovedi nove sezone pridružil z oglasom za Bud Light.

Shake Shack

Veriga restavracij s hitro prehrano je seriji na čast pripravila prav poseben skrivni meni, ki vključuje zmajski šejk in burger.

Fotografija: Twitter

Preberite še: Preprosta lazanja iz petih sestavin, pripravljena v petih minutah

 

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed