Kaj bo dobrega v tiskani OK

Čaka vas zares slastna številka.

Tamara Ružić (Gorumantica.si) nas je presnetila: misli smo, da ji gredo po glavi razni kulni in slame, pripravila pa nam je vegansko snickers torto. No, pa še piščančjo pito, ob kaeri so se nam takoj pocedile sline.

Ko smo pri piščancih: tole je aktualna tema in zato imamo znova obnovo: navodila, kako jih pripravljati, da bodo varni in zdravi za uživanje. Plus triki, kako se lotili peke celega piščanca, najbolj trdega oreha med vsemi.

Ne boste verjeli, kaj smo dali v dobro pito, ki jo je na našo prošnjo preskusila zeliščarka Mirjam Grilc: kislico. In to v sladko pito! Takoj, ko jo je postavila na mizo doma, so jo vsi razglasili za uspešnico. Zdaj boste sicer kislice našli najlažje: njihovi rdeči cvetovi »štrlijo« nad travniki.

Za krono vsega pa imamo izbor najzanimivejših jedi, ki smo jih poksusili v torek na Smledniku, kjer je potekal množično oblegan izbor najboljših restavracij v Sloveniji, The Slovenia Restaurant Awards: poskusili smo Binetov rilec, pa čisto novo jed Ane Roš, in nenavadne sladke žgance s sladkim mlekom in rozinami namesto ocvirkov.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed