Princ Harry in Meghan Markle zavrnila ponudbo Jamieja Oliverja

Jamie Oliver je razkril, kaj se je zgodilo z njegovo ponudbo, da pripravi pogostitev ob poroki kraljevega para.

Ko gre za poročno slavje v britanski kraljevi družini, je jasno, da je dobro le najboljše. Seveda je tako tudi, ko govorimo o pogostitvi kraljeve poroke. A eden najboljših in medijsko prepoznavnih chefov Velike Britanije tokrat očitno ni bil dovolj.

Priporočamo še: Odličen recept za poročno torto Meghan in Harryja

Kot piše portal Insider, je Jamie Oliver v nedavnem televizijskem intervjuju malce potarnal o ponudbi, ki jo je lansko leto namenil Princu Harryju in Meghan Markle. Takrat še zaročencema je namreč ponudil, da pripravi pogostitev za najbolj odmevno poroko leta. In to brezplačno.

Čeprav bi si marsikdo mislil, da gre za ponudbo, ki jo je skoraj nemogoče zavrniti, pa Meghan in Harry očitno nista bila takšnega mnenja. Znani chef namreč pravi, da od njiju sploh ni dobil odgovora.

V intervjuju je Oliver dejal, da je zaročencema ponudil, da za njuno poročno slavje skupaj zbere najboljše britanske chefe, ki bodo za kraljeve goste pripravili nepozabno pogostitev. Cena takšne storitve bi najverjetneje segla v nebo, a kot pravi Jamie, bi se honorarju na čast dogodka odpovedali.

Priporočamo še: Recept za poširane hruške Meghan Markle

Zakaj so na dvoru ponudbo Jamieja Oliverja zavrnili, tako še danes ni znano, chef pa je skupaj z voditeljem oddaje ugotovil, da je največjo težavo najverjetneje predstavljal protokol. Vsi dogodki na kraljevem dvoru se namreč odvijajo po točno določenih predpisih. Jamiejeva ideja je tako najverjetneje zahtevala prevelike spremembe le teh.

Preberite še: Pet slabih gospodinjskih navad, ki se jih morate znebiti v prihajajočem letu

Fotografija: Reurters

 

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana