VIDEO: Meghan Markle izdala dobrodelno kuharsko knjigo

Meghan Markle se je lotila prvega samostojnega dobrodelnega projekta – kulinarične narave.

Vsak član britanske kraljeve družine ima svoje naloge, med drugim so nadvse dejavni na področju dobrodelnosti. Odkar je tudi sama postala del kraljeve družine, je Meghan Markle že sodelovala pri različnih humanitarnih dejavnostih, nedavno pa se je lotila tudi svojega prvega dobrodelnega projekta. Ta je kulinarične narave, kar seveda ni čudno, saj je znano, da Meghan zelo rada poprime za kuhalnico.

Vojvodinja sussekška je tako izdala knjigo receptov, seveda pa ne gre za običajno kuharico. Z njo bo namreč pomagala ženskam, ki so v preteklem letu v tragičnem londonskem požaru, ko je gorela stolpnica Grenfell Tower, izgubile dom.

Izgubo so prebrodile tako, da so se dvakrat tedensko zbrale v muslimanskem kulturnem centru ter za skupnost pripravljale tople obroke. Njihova ljudska kuhinja pa ni postala le jedilnica temveč tudi izmenjevalnica receptov. Slednje se je Meghan odločila zbrati v knjigi, denar od prodaje le te pa bo namenila omenjeni ljudski kuhinji.

Vojvodinja sussekška želi z zbranim denarjem ženskam omogočiti, da bi lahko kuhale vsak dan, ne le dvakrat tedensko, mi pa smo prepričani, da bo knjiga prava uspešnica, saj bo v njej mogoče najti recepte, ki izvirajo iz Afrike, Bližnjega vzhoda in Evrope.

Preberite še: Recept za poširane hruške Meghan Markle

Fotografija: Twitter/Kensington Palace
Vir: Kensington Palace

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana