Mini kuhinja: Youtube kanal, kjer pripravljajo najbolj ljubke mini obroke (VIDEO)

Vse je bolj ljubko, če je majhno, kajne?

Po spletu velikokrat brskamo za recepti, vsake toliko pa nas navduši tudi kakšna spletna senzacija. Pred časom smo pisali o slaščičarju, ki slaščice pripravlja zgoraj brez in je s svojimi videi postal prava spletna zvezda, danes pa vam predstavljamo nekaj tako ljubkega, da vam bi morali najbrž dodati še opozorilo: obstaja namreč nevarnost, da vas bodo videi kanala Tiny Kitchen tako navdušili, da jih nikakor ne boste mogli nehati gledati.

Gre namreč za posnetke priprave miniaturnih jedi, ki jih kuhajo s pomočjo ravno tako majhne kuhinje in kuharskih pripomočkov. Od mini palačink do indijskih specialitet, na miniaturnem štedilniku pripravljajo prav vse in natančnost vas bo naravnost očarala. Samo poglejte, kako prikupna je spodnja miniatura poročne torte!

Ali pa lazanje …

… in celo sushija!

Kot ste verjetno opazili, lahko mini kuharijo Tiny Kitchen spremljate na Instagramu, YouTubu, pa tudi na Facebooku, naj pa še povemo, da je hrana, ki jo pripravijo v videih, tudi v resnici užitna, saj jo pripravljajo iz pravih sestavin. Predvidevamo sicer, da se od takšnih porcij ne bi kaj prida najedli, očem pa je prijazno, se strinjate?

Preberite še: Spletna senzacija: slaščičar, ki peče zgoraj brez (VIDEO)

Fotografija: Youtube

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed