Praznujte z nami ob prvem rojstnem dnevu in si prislužite planetarni mešalec KitchenAid

Pihamo prvo svečko in nagrajujemo v sodelovanju z najbolj gurmansko podkovano trgovino v Sloveniji Gourmet Shop.

Mineva leto dni, odkar je časopisna hiša Delo postala bogatejša za portal Odprta kuhinja, ki je obljubil dnevni odmerek kulinaričnega navdiha. Tako se je po večletnih uspehih ter branosti istoimenske tiskane priloge Nedela in Okusov Slovenskih novic področje pokrivanja kulinarike razširilo še na novo spletno mesto. Lahko se pohvalimo, da ste nas v tem kratkem enoletnem času vedno bolj spremljali, saj statistike v povprečju beležijo potrojeno število vaših oči, ki so pozornost namenile receptom in zgodbam Odprte kuhinje.

Da se vam zahvalimo za branje, preverjanje receptur, vse pohvale, sodelovanja, tudi kritike in še bolj spodbudimo vašo kulinarično žilico, vas vabimo, da praznujete z nami na prav poseben način: pripravite, specite, zmešajte, pričarajte nam rojstnodnevno sladico, jo fotografirajte in pošljite skupaj z receptom preko spodnjega obrazca. Zagotovo je torta največji simbol rojstnodnevnih praznovanj, a mi bomo enako pozornost namenili tudi ostalim sladkim dobrotam, ki jih boste ustvarili.

Najboljši recepti bodo z vašim podpisom in fotografijo objavljeni na našem portalu, avtorji pa nagrajeni z našim predpasnikom. Med vsemi sodelujočimi pa bo komisija, ki jo sestavljamo uredništvo Odprte kuhinje, slaščičarska mojstrica Željka Bohar (Torterija), blogerka Tjaša Vede (Midva kuhava) in Andrej Jamnik iz trgovine Gourmet Shop, izbrali tri najboljše. Sledilo bo še eno ocenjevanje strokovne komisije: Željka Bohar bo v Gourmet Shopu, ki je tudi kulinarični laboratorij, testirala vse tri recepte, komisija pa se bo odločila, kateri je najboljši. Septembra bomo organizirali prevzem nagrade v omenjeni trgovini, kjer bomo skupaj tudi preizkusili najboljšo sladico.

Nagrada?

Zmagovalec si bo prislužil legendarni planetarni mešalec KitchenAid 5KSM125 v originalni imperijsko rdeči barvi, ki ga podarja Gourmet Shop, trgovina za mojstre in ljubitelje kuhanja.

Kako sodelovati?

– Do 18. septembra nam s pomočjo spodnjega obrazca posredujte recept vaše sladice in njeno fotografijo, ki naj bo ležeča (vsekakor jo lahko posnamete tudi s telefonom). Če vam obrazec ne deluje, vse skupaj pošljite na ok@delo.si z zadevo Natečaj: Praznujte z nami. Recept mora vsebovati spisek sestavin s količinami, pripravo po korakih in trike ali namige, ki so ključni, da bo jed dobro uspela. Veseli bomo, če boste fotografijo podelili tudi na družbenih omrežjih z oznakama #Odprtakuhinja #vsenajOK.

– Po sestavine za sladico se lahko odpravite v Gourmet Shop v BTC City na Letališko 3 (v kletnih prostorih stavbe Emporium). Ob plačilu povejte, da sodelujete v našem nagradnem natečaju in prejeli jih boste po posebni ceni.

Vaši podatki

Vaš recept:

Fotografija

Strinjam se s Pogoji poslovanja v nagradni igri.

Ljubljana, 6. avgust 2018

(Naslovna fotografija: KitchenAid)

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed