Presenečeni boste, kakšna je dieta Kate Middleton

Danes ste verjetno že naleteli na veselo novico o britanskem kraljevem naraščaju.

Družini princa Williama se je danes pridružil mali deček in kraljeva družina seveda praznuje čudoviti dogodek. Ker pa pri nas seveda najraje kuhamo, smo se zato odločili pokukati v kuhinjo Kate Middleton. Pravzaprav smo se poučili o njeni dieti, ki prav tako kot kraljičini zajtrki, njeno visočanstvo namreč vsako jutro poseže po skodelici mleka s koruznimi kosmiči, ni nič kaj kraljevska.

Ker bi danes lahko rekli, da je dan malce kraljevski, razkrivamo, kaj se največkrat znajde na jedilniku verjetno najbolj znane družine na svetu in katerih načel se pri prehrani drži Kate.

Piščanec

Kate si namreč najraje privošči piščanca. Pri njegovi pripravi ni nič kaj zahtevna, saj njena družina najbolj uživa v takšnem, kot ga najverjetneje ob nedeljah jeste tudi vi, pečenem v pečici.

Kari

Nadvse priljubljena jed na britanskem dvoru je tudi kari. Kate je velika oboževalka azijskih začimb, to za pripravo preprosto jed pa velikokrat skuha kar sama.

Presna hrana

Kate Middleton mnogokrat poseže tudi po presni hrani. Ker se zaveda, kako pomemben je vnos vitaminov za zdravje, redno je sadje, velikokrat pa si privošči tudi tradicionalni arabski tabule, goji jagode, solato iz lubenice ter gaspačo. Presno prehrano toplo priporočajo tudi nutricionisti, v letu 2018 pa naj bi veljala celo za eno izmed najbolj popularnih diet.

Brez slabe vesti

Čudovita Kate v hrani nadvse uživa, zato tudi pri dietah ni preveč stroga. Verjame namreč, da si moramo od časa do časa privoščiti sladke pregrehe ter v njih uživati. Vsake toliko si tako cela družina lahko privošči kakšen kos torte.

Ko gre zares

Čeprav si vsake toliko privošči kakšno sladkarijo, načeloma zelo pazi na svojo prehrano. Ko je leta 2011 stopila pred oltar, so vsi opazili, kako lepo oblikovana je njena postava. Pred veselim dogodkom so mediji veliko pisali o njeni dieti, katere se držita tudi Jennifer Lopez ter manekenka Gisele Bundchen. Gre za Dukanovo dieto, ki izključuje večino ogljikovih hidratov.

Preizkušeno je najbolje

Kate najbolj zaupa preizkušenim in tradicionalnim receptom. K družinski kuharski zapuščini se zateče celo, ko pripravlja obroke za kraljico! Kot je zaupala v nedavnem intervjuju, njena tašča naravnost obožuje recept za čatni mame Middleton.

In med nosečnostjo?

Kot so poročali mediji, je Kate med nosečnostjo mučila huda jutranja slabost, zato si je poleg hipnoterapije pomagala tudi s posebno dieto. Težave je lajšala z avokadom, jagodičevjem ter ovsenimi kosmiči.

Preberite še: 13 stogih pravil obedovanja na britanskem kraljevem dvoru

Vir: Cookinglight.com
Fotografija: AP Pictures

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed