To se ne sme znajti na krožniku Michelle Obama

Bivša prva dama je v intervjuju z ameriško revijo Food&Wine razkrila, katere sestavine ne mara na svojem jedilniku.

Tudi tisti, ki nismo izbirčni, imamo svojo šibko točko oziroma živilo, ki ga ne prenesemo. In čeprav Michelle Obama, bivša prva dama Združenih držav Amerike, velja za veliko zagovornico zdrave prehrane, obstaja zelenjava, ki je ne mara. V enem izmed preteklih intervjujev je priznala, da na svojem krožniku ne mara postrežene pese.

Njen okus ji je namreč tako neprijeten, da je to nesrečno zelenjavo leta 2009 osebje Bele hiše celo izkoreninilo s predsedniškega vrta, kjer sicer gojijo 55 različnih vrst zelenjave in sadja.

Michelle je še dodala, da pesa ni pri srcu niti njenemu možu ter se pošalila, da oba verjameta, da obstaja gen za simpatijo do pese. »Ali ga imaš ali pa nimaš,« pravi v smehu.

Ena izmed najbolj priljubljenih predsedniških soprog v zgodovini pa sicer nadvse rada vrtnari in uživa v pridelovanju hrane. Kako pa se na vrtu znajde njena dobra prijateljica Oprah Winfrey, si lahko ogledate tukaj.

Naslovna fotografija: Reuters Pictures

Preberite še: Kako vrtnari Oprah Winfrey?

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.