Sloviti chef Gordon Ramsay razočaral (VIDEO)

Verjetno ni kuharskega mojstra, ki bi v kuhinji preklinjal bolj kot britanski strah in trepet Gordon Ramsay, ki ga po njegovih krutih kritikah poznamo iz oddaj Masterchef, a pred kratkim je (ob precej kletvicah) razočaral tudi sam.

Povabljen je bil v serijo priljubljenih avtokaraok, ki jih gosti James Corden in ki slovijo po glasnem petju svetovnih uspešnic in dobri zabavi. Gledalce je že v začetku presenetilo dejstvo, da za volanom ni sedel pojoči voditelj, temveč je mesto šoferja zasedel britanski chef – tako kot nad kuhinjo ima očitno rad nadzor tudi nad vozilom.

Skratka, Ramsay je bil sprva videti razmeroma dobre volje, a Corden ga je kmalu spravil v zadrego. Začel je namreč glasbeni kviz, a ta slavnemu kulinaričnemu kritiku ni bil pogodu. Kako je potekala vožnja, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Ker Ramsay ni privolil niti v eno kitico priljubljene uvodne špice iz slavne serije Prijatelji, je razočaral oboževalce po vsem svetu, ob koncu videa pa je bil tudi sam vidno nervozen. Več kot očitno je, da se veliko bolje znajde v kuhinji kot pred mikrofonom, mi pa bomo raje kot njegove pevske podvige spremljali njegovo kuho.

Naslovna fotografija: Gettyimages/Ethan Miller

Preberite še: Kaj vse se da z žarom – v srcu in nad ognjem

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana