Takšno kuhinjo bosta imela Meghan Markle in princ Harry

Meghan Markle in princ Harry urejata svoje domovanje. Kakšna bo kuhinja?

Na britanskem kraljevem dvoru pričakujejo kraljevi naraščaj. Dojenček Meghan Markle in princa Harryja naj bi na svet prijokal prihajajočo pomlad. Kot večina bodočih staršev, tudi kraljeva zakonca urejata gnezdo za svojo mlado družino. Selita se namreč na podeželje, na posestvo Frogmore, v obnovo podeželske rezidence pa bosta vložila, kot piše portal The Sun, dobrih 2,5 milijona funtov.

Seveda nas je zanimalo, kakšna bo videti notranjost bodočega kraljevega doma, še posebno pa bi radi videli kuhinjo. Naj vam povemo, da bosta slednji kar dve. Znano je namreč, da je Meghan izredno natančna, ko pride do prehranjevanja. Kot nekdanja kulinarična blogerka o pripravi hrane ve kar nekaj, predvsem pa veliko pozornosti namenja zdravi prehrani. Za ohranjanje zdravega počutja in mladega videza se namreč zateka k pretežno veganski prehrani, vse sestavine na njenem krožniku pa moraji biti organskega izvora.

Priporočamo še: 13 stvari, ki so znane o otroku princa Harryja in Meghan Markle

Znano je, da je Marklova z zdravim prehranjevanjem navdušila tudi svojega soproga princa Harryja. Tako sta zakonca z jedilnikov med drugim črtala ves alkohol in celo kofein. In da se bosta zdravi prehrani še lažje posvetila, sta svoje domovanje uredila tako, da bo kar najbolj praktično in uporabno za pripravo zdravih obrokov.

Kot rečeno, bosta v podeželski rezidenci dve polno opremljeni kuhinji – po ena v vsakem nadstropju. Prav tako bosta domovanju služili dve jedilnici. Ena notranja, druga pa bo v zunanjem ogrevanem paviljonu. Gostje se bodo lahko tako ob vseh letnih časih gostili ob razgledih na čudovito podeželje.

Priporočamo še: Meghan in princ Harry: Za otroško sobo izbrala veganske barve

Kakšna bo oprema, še ni znano, gotovo pa bo domovanje naravnost čudovito, saj sta kraljeva zakonca opremljanje novega doma zaupala nikomur drugemu kot Vicky Charles, glavni notranji oblikovalki pri Soho House, znani kot avtorici najbolj elitnih interierjev na svetu.

Preberite še: Princ Harry in Meghan Markle zavrnila ponudbo Jamieja Oliverja

Fotografija: Reuters

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana