Odprta Kuhinja

Kako vrtnari in kuha Oprah Winfrey?

ni podpisa
Odpri galerijo
A+   A-
Se je še spomnite?Gotovo niste pozabili Oprah Winfrey, televizijske legende, s katero smo v devetdesetih razbijali tabuje, skrbeli za zdravje in včasih tudi kuhali. S svojimi oddajami nam je prirasla k srcu in moramo priznati, da jo včasih kar pogrešamo. In kaj počne zdaj?

Zasledili smo, da se to jesen kot posebna gostja oddaje 60 minutes ponovno vrača na ameriške televizijske zaslone, sicer pa prosti čas zelo rada preživlja tam kot večina izmed nas – v kuhinji in na vrtu. Kot razkriva njen profil na Instagramu, se odlično znajde tako za štedilnikom kot med vrtnarskimi opravili. Priznamo, da bi z veseljem sedli za njeno mizo in poskusili, kako sočni so njeni paradižniki in kako okusne jedi zna iz njih pripraviti.

A ker za zdaj povabila na njeno kosilo še nismo prejeli, se lahko virtualno družimo le prek fotografij, ki jih Oprah objavlja na družbenih omrežjih. Vas zanima, kaj vse ji je uspelo na vrtu pridelati letos? Poglejte malce nižje.

https://www.instagram.com/p/BZmCxS9A6_G/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BVpebxNgO81/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BXD4aN9AeTP/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BU2bvKIgXGq/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BT2KMTaAqiu/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BVlSatPgl04/?taken-by=oprah

https://www.instagram.com/p/BOfJQWfl5AN/?taken-by=oprah

Naslovna fotografija: Oprah.com

Preberite še: Sloviti chef Gordon Ramsay razočaral

Datum Objave: 10.10.2017 ob 17:10

Več iz te teme:

kuhinjavrtnarjenjevrtoprahwinfrey

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.