Odprta Kuhinja

Preverili smo in deluje: tako z vrtenjem kozarca vsebino izpraznite do čistega

Odpri galerijo
A+   A-
Si tudi vi arašidovo maslo in čokoladni namaz včasih privoščite kar na žlico, neposredno iz kozarca? Potem morate videti tole!Včasih nam zvečer pade sladkor in privoščimo si žlico arašidovega masla. Ali pa kar lešnikovega namaza. Če to prakticiramo nekaj večerov zapored, bosta kozarca kmalu skoraj prazna, a ne toliko, da iz njiju ne bi mogli izvabiti vsaj še ene porcije. No, vsaj tako priča spletni trend vrtenja kozarcev, ki te dni kroži po družbenih omrežjih.

Kozarec je po tem, ko ga nekajkrat zavrtite – seveda z zaprtim pokrovom – videti, kot da je čisto poln. Na vrhu se namreč nabere vsa preostala vsebina, ki jo z lahkoto pojemo in se pri tem ne mučimo s praskanjem dna s prekratko žlico. Odlično je tudi to, da tako izpraznjeno embalažo veliko lažje operemo. No, in če ne drugega, se lahko na ta način vsaj malce pošalimo s svojimi sostanovalci, saj jim nastavimo na videz polno embalažo. Spremljajte njihove obraze, ko bodo odvili pokrovček ;)Večina tistih, ki so trik preskusili, ni mogla verjeti svojim očem in tudi nam se je sprva vse skupaj zdelo precej neverjetno. A vseeno smo pregledali kar nekaj video prispevkov, kjer ob vrtenju kozarca na njegov vrh spravimo preostalo vsebino. Trik naj bi deloval z vsemi različnimi namazi iz oreščkov, zato tudi vas vabimo k izzivu. Če imate doma kozarec nutelle, arašidovega, mandljevega ali lešnikovega masla, le posnemajte, kar vidite.Čudno kajne? Tudi drugi spletni uporabniki so videti nadvse začudeni. »Ura je 5 zjutraj, jaz pa v kuhinji vrtim kozarec,« se je glasil eden izmed komentarjev pod prispevkom na tiktoku. »Mimogrede, deluje,« je še zapisano. Trik smo preverili tudi sami in z odprtimi usti ugotovili, da bomo odslej embalaže z namazi popolnoma izpraznili kar na ta način.
Preberite še: 3 sladice z zdrobom, kot jih še ne poznate

Fotografija: hayatikayhan/Getty Images
Datum Objave: 21.9.2021 ob 09:09

Več iz te teme:

trikarašidovo maslonutellavrtenje kozarca

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.