Odprta Kuhinja

Vabimo vas na kuharsko delavnico: božična potica

Božična potica
Odpri galerijo
A+   A-
Veseli smo, da vas lahko povabimo na prvo kuharsko delavnico, ki bo potekala v našem novem studiu. Hitro k prijavi, kajti število mest je zelo omejeno, ponovitve pa to sezono ne bo.

Vabimo vas na kuharsko delavnico z našo priljubljeno avtorico in ustvarjalko čudovitih jedi, predvsem klasik, Jasmino Pirnar Krope – Yasko, na kateri boste za vedno premagali strah pred peko kraljice prazničnih omizij. Prepričani smo, da vam bo potica letos končno uspela!

 

Jasmina nas bo po korakih naučila priprave kvašenega testa in izdala vse svoje trike ter namige o nadevu ter oblikovanju, da preprečimo tiste standardne napake, ki nam tako rade pokvarijo končni izdelek.

Za nadev je izbrala orehovega, povedala pa vam bo tudi, na kaj morate biti pozorni, ko se odločite denimo za pehtranovega ali katerega drugega.

Dogodek se bo odvil v prijetnem ambientu našega Studia Odprta kuhinja, in sicer v četrtek, 14. 12., ob 18. uri na Slovenčevi ulici 19 a v Ljubljani.

Število je zelo omejeno: 10 udeležencev (prijave so trenutno zapolnjene, a je rezervacija šele plačilo, zato nam vseeno pošljite povpraševanje, mogoče pa se katero od mest sprosti.)

Cena: 44,90 EUR

Prijave sprejemamo na ok@delo.siNa tem naslovu vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in posredovali obrazec za plačilo ter več informacij.

Povezava vodi do oglaševalca.

 

Za božično vzdušje je v našem studiu že poskrbljeno!
Za božično vzdušje je v našem studiu že poskrbljeno!

Jasmina se vas že veseli!
Jasmina se vas že veseli!

Datum Objave: 2.12.2023 ob 07:12

Več iz te teme:

božična poticadelavnicaStudio Odprta kuhinjaYaska

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja