Odprta Kuhinja

Zablestite s svojimi barmanskimi sposobnostmi na tekmovanju Badel Masterclass in osvojite 30.000 evrov

FOTO: Badel
Odpri galerijo
A+   A-
Prvič imamo v Sloveniji možnost prijave na največje regionalno tekmovanje barmanov. Pohitite, saj so prijave odprte le do 16. februarja.

Gre za karierno priložnost, ki je ne gre izpustiti. Pritegnila bo vse strastne in kreativne barmane, ki želijo pokazati svoje izjemno znanje. Seveda govorimo o največjem regionalnem tekmovanju barmanov Badel Masterclass!

FOTO: Badel
FOTO: Badel

Tekmovalci bodo svoje barmanske sposobnosti pokazali na najbolj razburljivem in največjem barmanskem tekmovanju v regiji, na katerem ne bodo preverjali le znanja, temveč tudi veščine in strast do sveta pijač. In nagrade? Glavna nagrada vam lahko odpre karierno pot. Zmagovalcu, ki bo izbran iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije ali Črne gore, bo poleg možnosti izmenjave znanja in izkušenj zagotovljena fantastična denarna nagrada v višini 30.000 evrov. Poleg vsega bo postal še ambasador blagovne znamke Badel. Za drugo mesto je zagotovljenih 4000 evrov, nagrada za tretje mesto na tekmovanju pa je 2000 evrov.

FOTO: Badel
FOTO: Badel

Prijave zbirajo do 16. februarja, za marsikoga pa bo spodbuda za prijavo prav bogat nagradni sklad. Prijave so odprte za vse iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije, na tekmovanje v Beogradu pa se lahko prijavijo vsi iz Črne gore. Pravila in pogoje sodelovanja najdete na povezavi Badelmasterclass.com. Vsi polnoletni kandidati s stalnim prebivališčem v državi, v kateri se prijavljajo, morajo po preverjanju pogojev za sodelovanje izpolniti podatke za dostop na strani Badel Masterclass na povezavi.

FOTO: Badel
FOTO: Badel

Kaj si lahko obetamo od tekmovanja? Badel Masterclass bo potekal v treh razburljivih krogih. Prvi je sestavljen iz spletnega preizkusa teoretičnega znanja in bo po preverjanju prijav 18. februarja na spletni strani https://badelmasterclass.com. Dvajset tekmovalcev iz vsake države, ki v najkrajšem času pravilno odgovorijo na največ vprašanj, se uvrsti v drugi krog, ki bo v petih mestih: v Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Sarajevu in Skopju. Vseh 100 tekmovalcev bo imelo priložnost pokazati svoje znanje na regionalni ravni. Tretji, finalni krog tekmovanja bo zbral najuspešnejše iz drugega kroga. Finale bo od 8. do 16. aprila v Zagrebu, kjer se bodo pomerili najboljši kandidati iz vseh držav in se potegovali za zmago in nagrado 30.000 evrov, ki jo bo prejel najbolje ocenjeni tekmovalec.


Naročnik oglasne vsebine je Badel 1862​

Datum Objave: 9.2.2024 ob 11:02

Več iz te teme:

koktajlbarmanpijačaBadeltekmovanje

Naročite se na e-novice:

Promo Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja