Dovolj je – kličemo pomlad

Menda je pred nami še lep kos polarne zime, ampak je nimate zdaj nekam dosti? Začnimo počasi razmišljati o pomladi in o slasteh, ki jih prinese na krožnik.

Iztekajo se zadnji dnevi zbiranja vaših najboljših receptov za kruh in krušne izdelke. Lahko rečemo, da smo doslej dobili nekaj zelo zanimivih, celo nenavadnih, zato se veselimo druge številke v marcu, ko jih bomo lahko delili z vami.

Medtem pa vam ponujamo novo priložnost: čeprav je morda zunaj kot sodni dan, je vseeno pred vrati marec, ko zime preprosto ne zdržimo več in tudi na krožniku začnemo iskati svežino, vitamine, nekaj, kar nas bo okrepilo in osvežilo ter naredilo lahkotnejše.

Ponujamo vam nagrado za recepte, ki na krožnik prinesejo pomlad. Kaj takrat pripravljate, kaj radi jeste, kaj nabirate? Za najboljše predloge bomo podelili bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Naša ekipa na BIC Ljubljana tudi že čaka, da se otresemo zimskega vzdušja. Recepte zbiramo do zadnjega torka v marcu. Vabljeni – že sam razmislek o tem vas bo poživil!

Priporočamo še: Pet nasvetov za najboljši ocvrt krompirček

Fotografija: Thinkstock

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana