Hladni dnevi so tu: Kakšne juhe kuhate vi?

Kdo ali kaj nam najpogosteje narekuje urnik? Vreme. Takoj, ko se je ohladilo – in to kar precej! –, smo začeli razmišljati o hrani, ki nas pogreje. Krepke enolončnice so zagotovo med najbolj učinkovitimi načini. Oktobra vas, s partnerjem BTC Cityjem in njegovo blagovno znamko Food Bluz, izzivamo, da nam zastavite vprašanja ali zaupate dobre namige prav o tem.

Naš oktobrski naslov ima simpatično ime: Škrnic’lj – Tople jedi na žlico. Tam bomo preverili vaše namige za izboljšanje enolončnic, če pa imate kako vprašanje, če vam kaj v zvezi s tem ne gre, bomo poiskali tudi odgovore. Spomnimo: naš namen je odkriti trike, ki bodo izboljševali naše vsakdanje kuhanje. Ne visokoletečih teorij, ne tistega, kar lahko preberemo v knjigah, ampak nas zanimajo drobni triki, ki ste se jih domislili sami. Iščemo, skratka, stvari, ki naredijo naše kuhanje boljše in lažje.

Da ne bi govorili na pamet, vsak mesec pet najbolj zanimivih tudi preverimo: v enem od lokalov, ki jih združuje omenjena blagovna znamka, pa tudi nagrada se skriva v tej ponudbi: eden od pošiljateljev dobi bon BTC Cityja v vrednosti 40 evrov.

Prejšnji teden smo v trgovini Gourmet Shop preverili in v kratko vidoreportažico »zapakirali« vse, kar vas je zanimalo o čokoladi; v tiskani OK bomo te izsledke objavili prihodnji teden, prav tako na naši spletni strani odprtakuhinja.si.

Vaša vprašanja in namige za enolončnice pa čakamo do 25. oktobra, najlažje jih oddate na spletni strani, lahko pa jih vpišete, skupaj s svojimi podatki, tudi v spodnjo prijavnico in nam jih pošljete po navadni pošti.

Fotografija: Thinkstock

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana