Izšla je čisto nova okusna kuharica Tasty. Mi jo podarimo!

Gotovo poznate mamljive videe s facebooka, ki vas nagovarjajo, da tudi sami skočite v kuhinjo?

Na družbenih omrežjih ste gotovo že zasledili video recepte, ki so videti tako slastni, dišeči in … preprosti! Kulinarični fenomen, ki je obnorel svet, se je s spleta preselil tudi na papir. Spletni videi so namreč sveže zadišali iz knjižnega prvenca, ki pa je dobil tudi slovenski prevod Valentine Smej Novak. Kuharica je izšla pri založbi Vida.

V prvi knjigi Tasty, Slastno & strastno, edini uradni kuharici zaščitene blagovne znamke Tasty, je zbrano vse tisto, kar vas je na spletu najbolj navdušilo. Prične se s hrano, ki je kot nalašč za zabave in nahrani lačno občinstvo. Ocvrte palčke iz mac’n’cheese-a? Najbolj sirast česnov kruh? Zakaj pa ne!

Tasty vas popelje tudi okrog sveta. V knjigi se lahko naučite pripraviti azijske žlinkrofe na štiri načine, pečen francoski ratatouille, jalapeno pomako iz ponve, burgerje in še in še. Seveda pa ne smemo pozabiti na mamljive sladice: od preprostih piškotov in tort, pa do velecimetovega polža.

In da vam ne bomo samo zbujali teka z naštevanjem jedi, vam čisto novo kuharico Tasty, Slastno in strastno tudi podarimo. Vse, kar morate narediti je, da skočite na naš facebook profil, všečkate objavo, jo delite na svojem profilu ter označite prijatelja ali prijateljico, s katerim bi najraje preizkusili Tasty recepte. Ste za? Kliknite tukaj in sodelujte!

Četudi ste do danes mislili, da za kuharijo nimate pravega talenta, se boste z recepti iz knjige Tasty brez težav in zažgane kuhinje pred svojimi gosti postavili s trendi jedmi, pregrešnimi okusi in skrivnimi kuharskimi triki.

Preberite še: Nova Netflixova kuharska serija, ki je ne boste mogli nehati gledati

Fotografija: Maja Fister

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana