Jutri v prilogi OK: slovenski siri, kot jih še ne poznate

Vikend bo kar hladen, v OK pa imamo veliko receptov, ki so ogrevanje za pravo jesensko kuharijo.

Bili smo na drugem festivalu slovenskih sirov: zelo smo se morali potruditi, da smo med petdesetimi izbrali samo peterico, ki zbudi pozornost in ima okus in zgodbo. Ali ste vedeli, da je sir mogoče narediti tudi s čokolado?

Zagotovo vas bodo zamikali bučnji njoki, v kombinaciji z gobami, pa torta po 50 let starem receptu, ki jo je pripravila naša Špela Ankele.

Pa še dve veliki zanimivosti: v Beogradu smo dobili recept za projo, Katja Rebolj pa je pekla še večjo posebnost: rastlinsko usnje. Tudi z džinom gre.

Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed