Odprta Kuhinja

Kaj bo dobrega v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Razveselila vas bo posebna praznična izdaja Okusi čarobnega decembra.



December je vesel, čaroben, pravljičen. Mesec, ko si vzamemo čas za prijatelje, družino. Ta je najpomembnejša, osnova vsega, je prepričan Rok Vovko iz gostilne Vovko na Ratežu. In prav za družino se potrudimo, prelistajte današnje praznične Okuse, ki so priloženi Slovenskim novicam, zagotovo boste našli tisto, kar boste postavili na mizo.

Polna okusov je praznična večerja, zvezda tokratne je lahko tudi cenejši, morda celo zapostavljen kos mesa, denimo goveje ličnice ali pa svinjska krača. Več v Okusih.

Če kdaj, prav v tem času ne gre brez sladkega, smo prepričani v Okusih: iz kuhinje diši po cimetu, vanilji, klinčkih, pomarančni lupinici, medu. Naj bodo drobni piškoti, razkošne potice, tudi kraljica orehova, slastne torte ali sladica v kozarcu. In ne pozabite na čarobnost: ko je družina zbrana, je mogoče prav vse!

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 16.12.2019 ob 18:12

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja