Odprta Kuhinja

Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Naučili se bomo skuhati najboljšo govejo juhico!


Morate nas občudovati: z veselim optimizmom smo se lotili testiranja petih najbolj znanih kosov mesa za govejo juho, tega skrivnostnega napoja, ki ga poznamo vsi, a vendarle nas zanima kar naprej. Imamo odgovore: kateri je bil najboljši, kateri ima najboljše razmerje med ceno in rezultatom in kateri je najbolj zatolkel naša upanja.

Imamo pa tudi mnenje slavnega mesarja: Miran Ivanetič, ki zalaga nekatere najbolj znane kuharje v Sloveniji, nam je povedal, iz katerega kosa pa kuhajo govejo juho pri njih doma.

Začenjamo vas pripravljati na nov praznik sladkega življenja. Tokrat nas je razveselila knjigica Peka, iz serije Tako preprosto. Imamo ti recepte, ki vam bodo všeč: med drugim za kruh, ki ne potrebuje gnetenja, pa za marakujino torto, ki ne rabi prostora v hladilniku: takoj bo pošla!
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 25.3.2019 ob 08:03

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.