Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Seveda brez krofov ne bo šlo.

Lučo Žgank se je za OK poglobil s znamenito tortico lava. Se nam je zdelo, da bi bilo dobro nekako zablesteti s kako valentinovo domislico in ta seksi sladičica se nam je zdela najbolj primerna. Ni prav težka za pripravo, na videz pa komplicirana in elegantna.

Anja Rutar pa razmišlja o teh dneh, ko si tako radi v duhu pusta privoščimo kaj mastnega in sladkega. Kaj mislite, kaj je rekla o tem, ali pojejte tista dva krofa, ki se vam bosta zaluštala v teh dneh, ali ne? Pa nove tri dobre recepte ima: za krofke iz pečice, za slane flancate (uporabno skozi celo leto) in še svinjina na nekoliko drugačen način.

Imamo pa tudi najboljše recepta naših bralcev: januarja smo vas spraševali, kaj znate s šunko, kračo, klobasicami in kar je podobne robe. Povemo vam: zmagovalni kuh iz koruzne moke s kranjsko in drobnjakom boste takoj uvrstili med svoje najljubše recepte!

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Fotografija: Thinkstock

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana