Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v sobotnih Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
V Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, smo izpostavili martinovo.



Gos, raca ali kokoš? Tradicionalno ali moderno? Kaj bomo postregli, je odvisno od navad in kraja, kjer živimo. Sicer pa je prav vseeno, kaj bo na mizi. Dobra domača hrana povezuje in združuje, še toliko bolj, če je zraven mlado, pravkar rojeno vino.

Kmečka pojedina s krvavico in pečenico, jota, štruklji, mineštra ... To je le nekaj predlogov, ki smo jih nanizali v jedilniku za ves teden.

V Okusih ne prezrite zanimivih idej, kako osvežiti posušen kruh, da nam bo spet teknil.

Za sladkosnede pa recept za slastne domače buhtlje!

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …
Priporočamo: Mirjam Grilc svetuje, kako speči gosko
ni podpisa
ni podpisa

Fotografija: Unsplash
Datum Objave: 11.11.2018 ob 18:11

Več iz te teme:

prilogaOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja