Odprta Kuhinja

Kaj boste brali v sobotnih Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Že veste, kaj boste kuhali ta vikend? Prelistajte Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.



Je jesen tudi vaš najljubši letni čas? V kuhinji prav gotovo ni nikoli takšnega razkošja, kot je jeseni. In eden najlepših sadežev je granatno jabolko, s katerim smo v Okusih v rubriki Vege & eko obarvali zeleno solato z zanimivim prelivom.

Čeprav so buče najlepši okras, smo eno spremenili v slasten kolač.
Namig: buča in čokolada se imata radi.

Odklop, ki ga ne smete zamuditi - David Vračko, ki je z mariborskim Makom stresel kulinarični svet, je bolj kot kuharju podoben rockerju. Ali pa odštekanemu boemu, ki z elementi presenečenja igrivo prepleta kreativnost in vrhunske okuse. Več v Okusih.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 5.10.2018 ob 13:10

Več iz te teme:

OkusiSlovenske novice

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja