Najbolj čudne prehranjevalne navade znanih osebnosti

Ste mislili, da imajo čudne prehranjevalne muhe vaši otroci? Preverite, kako izbirčni so zvezdniki!

Vsak ima svoje navade in razvade in seveda ni nič drugače, ko pride do hollywoodskih zvezd. Življenja filmskih igralcev in drugih medijsko izpostavljenih osebnosti se v kar nekaj pogledih razlikujejo od naših. Tudi, ko govorimo o prehranjevalnih navadah. Od neprestanih diet do kapric: preberite, katere so najbolj čudne prehranjevalne navade zvezdnikov.

Renee Zelweger

Se spomnite Bridget Jones? Igralka, ki je uprizorila eno najbolj kultnih razočarank v ljubezni, se je nekaj časa držala zelo čudne diete. Kot Bridget je v filmu od žalosti pojedla kar nekaj sladoleda, v zasebnem življenju pa je za prigrizek izbrala kocke ledu. Tako se je počutila sito, ne da bi pridobila odvečne kilograme.

Mariah Carey

Pevka, katere uspešnica All I Want For Christmas Is You nam bo kmalu pričela odzvanjati v glavi, velja za eno izmed najbolj muhastih zvezdnic. Seveda se njene kaprice odražajo tudi v dieti. Ker se po nosečnosti ni mogla znebiti odvečnih kilogramov, se je Mariah lotila vijolične diete. To pomeni, da je jedla le živila, ki so vijolične barve. Njen jedilnik je bil tako sestavljen iz jajčevcev, radiča in podobnih živil, ki pomagajo pri izgubi telesne teže ter vsebujejo zdrave antioksidante.

 

View this post on Instagram

 

Making dumplings in Taipei! See you at the show tomorrow! #MCLiveInAsia

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Nicole Kidman

Nicole Kidman je vedno videti kot iz škatlice, njen brezhiben videz pa gre pripisati tudi njenim prehranjevalnim navadam. Dolgo časa se je namreč držala stroge diete, ki je v njenem striktnem prehranjevalnem načrtu dovolila le tri četrtine kuhanega jajca dnevno. In nič drugega!

Reese Whitterspoon

Blondinka s Harvarda je v zadnjem času poleg igralske vloge prevzela tudi naziv nagrajene producentke in aktivistke za pravice žensk. V Hollywoodu pa je znana tudi po tem, da čeprav je popolnoma odrasla, najraje od vsega je otroško hrano. S tem imamo v mislih kašice za dojenčke.

Selena Gomez

Večina pokovko začini z maslom in soljo. Lahko jemo tudi sladke, karamelizirane in začinjene. Verjetno pa ni veliko ljudi podobnih pevki Seleni Gomez, ki najbolj uživa v pokovki, preliti s Tabascom in kisom kislih kumaric.

 

View this post on Instagram

 

Badliar —

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Steve Jobs

Večino jedilnika podjetnika in vizionarja znamke Apple naj bi zasedlo korenje. Nekateri pravijo, da ga je pojedel toliko, da je njegova koža zaradi velikih količin beta karotena postala malce oranžna.

Jennifer Lawrence

Ena najmlajših oskarjevih nagrajenk vedno prizna, da obožuje hrano. A ker se mora večino časa zaradi filmskih vlog držati diet, se vsake toliko zateče k svoji najljubši pregrehi. Ko potrebuje malce udobja, si privošči pica sendvič, kot pravi dvema kosoma pice, med katerima so špageti z mehiško enolončnico chili con carne. Nadvse čudna jed, kajne?

Donald Trump

Aktualni predsednik Združenih držav Amerike v politiki dviguje veliko prahu. Prav nič kaj naklonjeni pa mu niso niti nutricionisti, saj menijo, da je njegov jedilnik zelo nezdrav. Najraje in najpogosteje se namreč prehranjuje z jedmi iz hitrih restavracij, spije pa tudi ogromne količine gaziranih pijač. Nič kaj zdravo, kajne?

 

View this post on Instagram

 

Thank you West Virginia, I love you! Get out and Vote.GOP!

A post shared by President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) on

Hilary Clinton

Tudi njegova tekmica ima čudno prehranjevalno navado. Njeni zaposleni pravijo, da ne mine dan, ko kandidatka za predsednico ZDA ne bi prigriznila krožnika surovih jalapeno paprik. Ti naj bi pomagali pri stabilnem imunskem sistemu. Pekoče, ni kaj!

Mairylin Monroe

Ena najbolj kultnih ikon vseh časov je slovela po svojem čudovitem videzu, ker pa je bila nadvse zaposlena, ni imela vedno časa za obilen zajtrk. Zato je največkrat za svoj prvi obrok izbrala surovo jajce v kozarcu toplega mleka. Nadvse hranilen, a čuden zajtrk naj bi zagovarjal celo njen zdravnik.

Chrissy Teigen

Znana manekenka, avtorica kuharskih knjig in nadvse glasna osebnost na twitterju Chrissy Teigen ima veliko oboževalcev. Pred časom je navdušila z idejo, kako zadovoljiti večerno sladkosnednost. Pravi, da v eni skledici mleka najraje zmeša več različnih vrst hrustljavih kosmičev. Jed naj bi bila nadvse okusna.

Stephen King

Avtor znanih kriminalk in knjižnih grozljivk navdih vedno poišče v hrani. Glede na grenke in kisle zaplete v njegovih zgodbah vas bo presenetilo, da vsakič, preden sede k pisanju, poje kos sirove pite.

Priporočamo: Napake, ki jih ne smete zagrešiti, ko gostite martinovo pojedino

Fotografije: Promocijsko gradivo Liffe, Instagram

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana