Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Tiskane OK tudi tokrat ne smete zamuditi.

Od hrane se živi. Malo pa jih to počne tako elegantno kot Daniel Vincek: spodobno mesečno plačo mu vsak mesec prinese to, da vsak dan doma skuha za družino. Preberite še, kakšna je solata, da z njo lahko zaslužiš tri tisoč evrov.

Se vam kdaj pokvari biskvitno testo? Vas moti izboklina na sredini? Mojca Koman je pregledala vse, kar gre pri tem testu lahko narobe in v pet toč zgostila navodila, kako naredite torto, ki je kot iz izložbe.

Kristina in Mitja (vibrantplate.com) sta spremljala, kaj januarja je planet, kaj se išče na svetovnem spletu, katere sestavine so modne in kakšnih izzivov se najraje lotevamo v tem mesecu, ko se pravzaprav najbolj približamo zdravemu načinu prehranjevanja. Plus še trije dobri recepti: mamljivi zavitki s porom (vegetarijanski in brez mleka), veganska lečina
juhica za hladne dni ter čijin pudig brez mleka in glutena.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Fotografija: Thinkstock

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana