Natisnite si našo brezplačno predlogo za ustvarjanje adventnih koledarjev

Pred nami je adventni čas, mesec luči, topline, velikega pričakovanja in tudi ustvarjalnosti.

Začelo se je: lučke bodo zasvetile v naši prestolnici in po drugih krajih naše lepe dežele. Venčki se pletejo, da bomo v nedeljo na njih prižgali prvo svečko. Otroci pripravljajo dekor, nekateri bodo že takoj na začetku prazničnega meseca okrasili svoje sobe, drugi pa bodo raje počakali na večer pred božičem.

Tudi tiste, ki sicer trdijo, da niso ustvarjalnega duha, ta mesec popade želja po dekoriranju; nekateri skromno postavijo ikebano iz smrekovih vejic na kuhinjsko mizo, drugi pa z lučkami in girlandami okrasijo prav vsak kotiček hiše.

Pričakovanje božiča pa lahko pospremimo tudi z adventnim koledarjem, s katerim zavestno odštevamo in stopnjujemo razpoloženje. Kar je pri tem najlepše, koledar lahko ustvarimo tako, da se še bolj povežemo z bližnjimi in jim prav vsak dan namenimo pozornost. Skromno, seveda. Naj vam namignemo, kaj bi naredili mi: v paketke bi zavezali čokoladice, oreške, dobre misli, mešanice čajev, kav, vroče čokolade, začimbe, domače piškotke in vsekakor tudi kakšen recept za božično peko, za katerega si želimo, da ga pripravi naša ljuba oseba. Na paketke bi zavezali ali zalepili izrezane številčnice našega adventnega koledarja in vse skupaj z vrvicami razobesili na vidno mesto, recimo na venec, obešalnik, ali les s smrekovimi vejami. Še več idej smo izbrskali spodaj.

Predlogo smo shranili semkaj, vi pa si jo le prenesite, natisnite in začnite ustvarjati. Ne pozabite, pozornost je lepa čednost!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aneta ? (@_amimami_) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mu- (@mkyk_w_) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by caroline rosé (@carolinerose77) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @aleksandra_j_j on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karolina Mears (@pani_z_wilka) on

 

Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed