OK recept: Nenavadno in lepo, kakšen kruh znate speči!

To bo spet odlična etapa naše mesečne akcije: predlogi za različne vrste kruha in pekovskega peciva, ki nam jih pošiljate, res podžigajo našo domišljijo. Imate tudi vi kak recept, ki vam lahko prinese celo spodobno nagrado?

Februarja zbiramo recepte za kruh in vse, kar je z njim povezano: lahko je katera koli vrsta moke, kateri koli način priprave, naravno vzhajano ali z dodanim kvasom v kocki ali iz vrečke. Nič se ne omejujte, ta svet je tako pisan, da bi ga bilo škoda tlačiti v kalupe.

Ne zamudite tudi: Nagradni natečaj: Zastavite Binetu Volčiču vprašanje o peki kruha in se potegujte za lonec Le Creuset

Res zanimive ideje prihajajo, z vseh področij, zato mislimo, da vam bomo v začetku marca znova lahko postregli s petimi dobrimi idejami. Z njimi se boste lahko vključili v modo peke kruha, ki je v tem času še kako živahna in vitalna, saj jo spodbujajo zadovoljni peki, ki vsak svoj dosežek ponosno objavijo na družbenih omrežjih. Kruh je pač ena najbolj fotogeničnih jedi, kar jih poznamo.

Najboljše vsak mesec lepo nagradimo: imamo bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov, ki jih razdelimo šele potem, ko zares preskusimo recepte, ki se nam zdijo zanimivi. To vsak mesec delamo v kuhinji centra Kult 316, ki spada k BIC Ljubljana.

Februarja zbiramo recepte do torka, 27., najboljše pa bomo objavili v OK, ki izide 10. marca. Premislite: je vaš vsakdanji kruh tako dober in poseben, da bi želeli z nami deliti recept? Vabljeni.

Tukaj je naš obrazec za vaše sodelovanje.

Naslovna fotografija: Thinkstock

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed