Poletni hit instagrama: sladoledni burger in hot dog

Please Add Photos
to your Gallery

Kot kaže, instagram ne narekuje več le modnih smernic, temveč postaja glavni vodnik tudi v gurmanskem svetu.

Vse več restavracij in barov posebno pozornost posveča videzu postreženih krožnikov, ki jih obiskovalci ne le fotografirajo, temveč tudi objavijo na svoje profile na družabnih omrežjih.

In ko smo mislili, da smo pripravo ličnih skledic smutija s tropskim sadjem in chia semeni, ki so na fotografijah kraljevale lani, izurili že dovolj dobro, da jih lahko nemudoma objavimo na svojem profilu, nas je preseneti nov trend. Letos so to sladoledni burgerji in hot dogi.

Te sladkorne bombe so prava poletna pregreha, sestavljena iz rahlega sladkega brioša, ki ga slaščičarji napolnijo s kepicami sladoleda različnih okusov, sladkorno peno, sadjem, čokoladnimi mrvicami ter vse skupaj prelijejo z zajetno količino karamele ali čokolade.

Če se vam že ob branju zgornjih vrstic ni vsaj malo stožilo po sladkem, si oglejte spodnje slastne utrinke na tem priljubljenem družbenem omrežju.

A post shared by Taewoo Kwon (@hello__tae) on

A post shared by Lisa (@_lisa.marie_z) on

A post shared by Tea Avenue (@teaavenue1936) on

Naslovna fotografija: Thinkstock/bhofack2

Preberite še: Kulinarika na spletu – 106-letna Indijka, ki je s karijem postala zvezda youtuba

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.