Tedenski jedilnik: hitri in poceni recepti za vsak dan

Kaj bo jutri za kosilo? Naj vam pomagamo z našim tedenskim izborom enostavnih receptov za vsak žep.

Ponedeljek: Rižota s čemažem

Sezonsko, kremasto, slastno.

Torek: Ajdova kaša iz pečice

Ajdovo kašo uporabimo kot prilogo ali dodatek namesto riža, krompirja ali testenin, uživamo jo večinoma toplo, lahko pa jo dodajamo tudi k solatam.

Sreda: Šparglji s polento

Naj bodo v juhi ali prilogi, porabimo jih čim bolj sveže, najbolje v dveh ali treh dneh, odkar so bili nabrani.

Četrtek: Kvinojina Budova skleda s čičerko in avokadovim prelivom

Hranilno bogato kosilo, primerno tudi za v službo. Vegansko, brez glutena.

Petek: Testenine v smetanovi omaki z lososom

Kako je to okusno!

Sobota: Bogata kruhova omleta, začinjena z drobnjakom

Ideja za hitro kosilo, ko delate na vrtu in ni časa za zahtevnejšo kuharijo.

Nedelja: Kako spečemo najbolj sočnega piščanca v vrečki za peko

Po korakih. Da bo pečica čista in piščanec manj masten.

 

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed