Tedenski jedilnik: hitri in poceni recepti za vsak dan

Kaj bo jutri za kosilo? Naj vam pomagamo z našim tedenskim izborom enostavnih receptov za vsak žep.

Ponedeljek: Rižota s čemažem

Sezonsko, kremasto, slastno.

Torek: Ajdova kaša iz pečice

Ajdovo kašo uporabimo kot prilogo ali dodatek namesto riža, krompirja ali testenin, uživamo jo večinoma toplo, lahko pa jo dodajamo tudi k solatam.

Sreda: Šparglji s polento

Naj bodo v juhi ali prilogi, porabimo jih čim bolj sveže, najbolje v dveh ali treh dneh, odkar so bili nabrani.

Četrtek: Kvinojina Budova skleda s čičerko in avokadovim prelivom

Hranilno bogato kosilo, primerno tudi za v službo. Vegansko, brez glutena.

Petek: Testenine v smetanovi omaki z lososom

Kako je to okusno!

Sobota: Bogata kruhova omleta, začinjena z drobnjakom

Ideja za hitro kosilo, ko delate na vrtu in ni časa za zahtevnejšo kuharijo.

Nedelja: Kako spečemo najbolj sočnega piščanca v vrečki za peko

Po korakih. Da bo pečica čista in piščanec manj masten.

 

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana