
Kaj bo jutri za kosilo? Naj vam pomagamo z našim tedenskim izborom enostavnih receptov za vsak žep.
Ponedeljek: Rižota s čemažem
Sezonsko, kremasto, slastno.
Torek: Ajdova kaša iz pečice
Ajdovo kašo uporabimo kot prilogo ali dodatek namesto riža, krompirja ali testenin, uživamo jo večinoma toplo, lahko pa jo dodajamo tudi k solatam.
Sreda: Šparglji s polento
Naj bodo v juhi ali prilogi, porabimo jih čim bolj sveže, najbolje v dveh ali treh dneh, odkar so bili nabrani.
Četrtek: Kvinojina Budova skleda s čičerko in avokadovim prelivom
Hranilno bogato kosilo, primerno tudi za v službo. Vegansko, brez glutena.
Petek: Testenine v smetanovi omaki z lososom
Kako je to okusno!
Sobota: Bogata kruhova omleta, začinjena z drobnjakom
Ideja za hitro kosilo, ko delate na vrtu in ni časa za zahtevnejšo kuharijo.
Nedelja: Kako spečemo najbolj sočnega piščanca v vrečki za peko
Po korakih. Da bo pečica čista in piščanec manj masten.