Odprta Kuhinja

Zadišalo bo po panetonu Tomaža Kavčiča

Odpri galerijo
A+   A-
Če bi zdajle pred vami stal paneton s kandiranimi oljkami in brinjem, in bi vas vprašali, kdo bi utegnil narediti tako recepturo – na koga bi pomislili?



Če ne drugače, zaradi brinja skoraj gotovo na Tomaža Kavčiča iz gostilne pri Lojzetu, na Zemonu. Lastnik sveže Michelinove zvezdice se je včeraj uradno pridružil skupini slovenskih gostilničarjev, ki so zaprtje zaradi korone izkoristili za nove poslovne projekte. Paneton je prva delicija specializirane spletne trgovine Zemono+, v kateri bo kot »selektor« in sprva večinski avtor receptov za pripravljene jedi nastopal mojster iz Vipave, kasneje upajo na sodelovanje talentov, ki bi radi njihovo znanje iz zveze, po domače povedano, izkoristili za preboj na trg.

Trgovina bo zaživela po novem letu, zavezali so se k vrhunski kakovosti in zmernim cenam - in paneton za 29 evrov to že kar je. V Italiji so ga spekli v omejeni seriji, kupiti ga bo mogoče v spletni trgovini eVino.si.
Priporočamo še: Paneton: kako ga naredimo doma

Prihaja še več izdelkov


Tomaž Kavčič napoveduje, da bo v prihodnjem letu na digitalno polico postavil že kakih sto izdelkov in sicer po načelu »vero kilometers«, od povsod, kjer je ta agilni gostinec spletel poslovne vezi, od Italije do Srbije. Glavnina seveda ostaja domača: napovedujejo velikonočno pinco, kekse, krekerje, sire, namaze in paštete, marmelade, pršute...

Ker pa imata Kavčič in estradnik Petar Grašo skupni oljčnik, bo v ponudbi tudi njuno olje. Gin Monologue, ki je bil uvrščen med 8 najboljših žganih pijač na svetu, prav tako ne bo manjkal v spletni trgovini www.zemonoplus.si. Kupcem bodo glede na sezono na voljo npr. tudi izjemno cenjeni Goriški radič ter črni in beli tartufi. In sam zabavni vrhunec: Kavčič namerava pošiljati tudi govejo juho, na katero je res navezan, v tetrapaku.
Priporočamo še: VIDEO: Hrustljavi ribji ocvrtki v plaščku iz krompirja
Datum Objave: 12.12.2020 ob 19:12

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.