Zbiramo vaše spomladanske recepte!

Ta fotografija je provokacija … seveda zato, ker vemo, kako siti ste zimskega vremena in kako se vam bo prileglo, ko bo končno vzbrstela narava.

V vsej gloriji jo bomo sprejeli tudi na krožniku. Kaj boste kuhali? Kaj za vas pomeni pomladna hrana? Dajte nam kak odličen recept, mi pa bomo vam dali odličen bon v kar lepi vrednosti.

Torej, marca zbiramo nove, dobre recepte za vse tisto, s čimer se hranimo spomladi: čemaž, razna zelišča, šparglji, prve domače solatke, redkvice, grahek … Ne omejujte se: vemo, da je ob tem vremenu težko razmišljati, kako bo, ko bo vse ozelenelo, ampak naj vas spomnimo: te recepte vam bomo ponudili sredi aprila. Do takrat pa ni hudič, da ne bo ta sneg že povsod skopnel in se bo dovolj ogrelo, da bomo od tega tudi kaj imeli.

Recepte nam pošiljajte s spletnim obrazcem, naslov imate na zadnji strani priloge, ali pa, kot tudi radi počnete, kar z navadno pošto, v tem primeru ne pozabite priložiti kupončka za vaše podatke, ki ga morate izrezati.

Moramo ponoviti: vsak mesec razdelimo kar lepe nagrade za najboljše: prva tri mesta prinesejo pošiljateljem bone v vred­nosti 120, 60 in 40 evrov. Marca bomo vaše recepte čakali do torka, 27., nekaj dni za tem pa jih bomo tudi preverili, da bodo šle nagrade res v prave roke.

Preberite še: Zakaj krompirjevi olupki nikakor niso za v smeti

Fotografija: Thinkstock

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana