Ko ga boste spoznali, ga ne boste izpustili iz svoje kuhinje!

Prav gotovo ste po nakupu gospodinjskega aparata že izkusili naslednji občutek: navdušeni ste nad novo lahkotnostjo gospodinjskih opravil. Po prvih nekaj uporabah pomivalnega stroja si življenja brez njega pravzaprav ne znate več predstavljati. Po zgolj enem tednu uporabe nove vrhunske kombinirane pečice vas prav nihče ne prepriča, da bi še kdaj izbrali kaj drugega.

Če želite svoje navdušenje popeljati na novo raven, vas čaka zgolj še ena naloga – nakup kuhinjskega robota.

Pa res potrebujete kuhinjskega robota?

Da, vsekakor. Gre za najbolj vsestranski kuhinjski aparat in s tem najboljšo investicijo za vse ljubitelje kuhanja in peke. Pripravite lahko vse od svežega sladoleda do domačih testenin, od sočnega mesa do pikantnih salsa omak in mnogo več.

Prav gotovo je ena izmed največjih zmot o kuhinjskih robotih ta, da so primerni zgolj za peko. V resnici gre za aparat, ki vam prihrani obilico časa, tako pri peki kot tudi pri vsakodnevnem kuhanju, ter vaše jedi ponese na popolnoma novo raven. Začetnik, ljubitelj ali profesionalec – prav vsak lahko v dobrem kuhinjskem robotu najde svoj nov najljubši gospodinjski pripomoček.

7 razlogov za nakup

Niste prepričani, da je nov kuhinjski aparat prava odločitev prav za vas? Morda se že nagibate k nakupu, a dvomite, da je vreden investicije? Iščete darilo za bližnjega navdušenca nad peko, a sami niste ravno strokovnjak na področju kuhinje?

Naj vam predstavimo nekaj najboljših razlogov za nakup kuhinjskega robota.

 • NAKUP ZA VSE ŽIVLJENJE

Kuhinjski robot ni še eden v vrsti minljivih aparatov, ki bodo čez nekaj let povsem izgubili svojo vrednost in funkcionalnost. Gre za nepogrešljivo kuhinjsko stalnico, ki se z lahkoto prenaša iz generacije v generacijo in skozi desetletja pomaga ustvarjata edinstvene kuhinjske užitke. Nakup dobrega robota je investicija za vse življenje. Še več, z njim bodo lahko ustvarjali celo vaši otroci in vnuki! Gre za aparat, katerega začetki segajo v leto 1917. Ni trend, temveč ena izmed stalnic v novejši zgodovini priprave hrane.

 • MEŠANJE POSTANE HITRO IN LAHKOTNO

Pri pripravi slanih jedi ali slaščic je prav mešanje eden izmed najbolj nezaželenih korakov. Če že niste Popaj, za mešanje najverjetneje uporabljate palični mešalnik. Na tej točki vam priporočamo, da sami preizkusite udobje uporabe kuhinjskega robota. Prepričani smo, da bo navdušenje popolno, saj roboti predstavljajo znaten, občudovanja vreden napredek v primerjavi s standardnimi mešalniki.

 • VSESTRANSKOST

Pri mešanju se zgodba še ne konča. Prav noben kuhinjski aparat vam ne omogoča tako širokih možnosti uporabe. Pripravite lahko hrustljave domače pice, najnežnejše preste, pa tudi vse vrste tort in pit, domač krompirjev čips ali različne vrste solat, najslastnejše testenine ali pa zmrznjen jogurt in sadni sorbet. Navdušenci nad mesnimi dobrotami lahko pripravijo sočne hamburgerje, mesne pite in pregrešne domače paštete. Vsi ljubitelji zdrave prehrane pa bodo navdušeni nad možnostjo priprave hrustljavih solat, domačega mandljevega ali ovsenega mleka in celo fantastičnih limonad ter sveže iztisnjenih sadnih sokov.

 • S ČASOM POSTAJA VREDEN ŠE VEČ

Kuhinjski robot ni zgolj produkt. Je platforma, ki ne pozna meja. Z nakupom nastavkov se njegova funkcionalnost lahko le še vzpenja.

Kuhinjski aparat z največjo mero prilagodljivosti.

Še en razlog za nakup kuhinjskega robota je torej njegova prilagodljivost. Omogoča vam namreč možnost dokupa številnih nastavkov, ki vam neprimerno olajšajo številne kuhinjske dogodivščine.

Med drugim lahko izbirate med naslednjimi nastavki:

 • sokovnik za stiskanje sokov,
 • nastavki za piškote, tanke ali široke rezance, testenine za pripravo lazanje,
 • nastavki za rezanje in strganje,
 • nastavki za mletje mesa.

Razkriva vam najširše ravni ustvarjalnosti in presega vse dosedanje meje vaše peke in kuhanja.

Kuhinjski robot za prav vsako denarnico

 Tudi vas pogosto spremlja napačno mnenje, da je treba za kuhinjski aparat odšteti pravo malo bogastvo? Z aparati Gorenje vam je na voljo največja mera cenovne dostopnosti.

 • UGODNO, A ZANESLJIVO

Kuhinjski robot MMC700W kljub izjemno ugodni ceni ponuja kar 7 stopenj hitrosti, izmenični motor za zanesljivo delovanje, 3D-mešanje za brezhibne rezultate in 4,5-litrsko prostornino mešalne posode. Priporočamo ga vsem navdušencem nad sladicami, ki želijo stabilen aparat za dostopno ceno.

 • ZLATA SREDINA

Robot MMC1000W je korak naprej. S 1000-vatno močjo motorja vam prihrani čas in energijo ter prinaša popolne rezultate. Močen motor z lahkoto opravi zastavljeno delo. Povsem enostaven je tudi proces čiščenja, saj je pranje nastavkov mogoče kar v pomivalnem stroju. V podobnem cenovnem razredu najdete tudi robot MMC1000RL iz retro kolekcije. Ta ljubki in vzdržljivi aparat je prava kuhinjska legenda in je zato nadvse zaželen, stilsko dodelan dodatek k vsaki kuhinji.

 • ZA TISTE, KI ŽELIJO ZGOLJ NAJBOLJŠE

Brezkompromisno odličnost ponuja Gorenjev kuhinjski robot MMC1500BK z močjo motorja 1500 W. Velika prostornina mešalne posode (6,7 l), edinstvena moč motorja in gumirane nogice za popolno stabilnost vam ponujajo vse in še več, kar ste kadarkoli pričakovali od kuhinjskega aparata. Zaradi priročnega pokrova lahko pozabite na škropljenje vsebine povsod po kuhinji.

Čas je, da delo prepustite izurjenemu kuhinjskemu pomočniku, sami pa se osredotočite zgolj še na to, s kom boste delili vaš naslednji kuhinjski podvig!

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana