Najpomembnejša stvar, ki je zjutraj ne smete izpustiti

Pravijo, da je zajtrk najpomembnejši obrok v dnevu, priljubljena blogerka Urška Fartelj, ki smo jo na Odprti kuhinji že spoznali, pa dodaja, da mora biti zajtrk kakovosten. Sama je velika ljubiteljica tega obroka in ga le redko izpusti.

Še posebej ima Urška rada zajtrke med vikendi, ko se podruži cela družina in si za pripravo ter obedovanje vzamejo več časa. »Otroka rada vključujem v kuhanje, ker menim, da potem bolj cenita hrano. Ker sem sama navdušena nad kuhanjem, me zelo veseli, da tudi oba otroka rada vrtita kuhalnico in tako pogosto kakovostno preživljamo skupni čas kar za štedilnikom,« je povedala v smehu.

Kaj ima najraje?

»Sem vsejed, rada imam tako sadne zajtrke v smislu svežega sadja ali pa sveže pečen kruh z maslom, vsekakor pa raje izberem mesne,« je povedala Urška. Obožuje namreč domače dobrote kot so meso iz tunke, zaseka, domačo pašteto, suhe salame, pa seveda jajčka na vse načine. »Vsega tega seveda ne jem vsak dan. Vsekakor pa mora biti pri vsakem zajtrku zraven kozarec sadnega soka, ki da vsemu skupaj svežino in popelje zajtrk na drug nivo. Zadnje čase noben zajtrk ne mine brez katerega izmed sokov ali smoothijev Rauch Fresh. Cela družina jih obožuje, moj mož pa je prav obseden z njimi in morajo biti vedno v hladilniku,« se je nasmejala.

Sadje in zelenjava sta obvezna

Pri Fartljevih prisegajo na sezonsko prehrano, ker je to ključnega pomena za zdravje. »Žal pa pozimi domačega sadja ni in ravno zato rada posegam po sokovih in smoothijih Rauch Fresh. Zakaj ravno Fresh, me vprašate? Vsebujejo samo sadje, niso iz koncentrata, prav tako pa ne vsebujejo konzervansov in aditivov, zato so odlični za vsakodnevno uživanje,« je navdušeno pojasnila Urška.

Poleti družina zaužije ogromno zelenjave z vrta Urškinih staršev, kjer imata svoj kotiček tudi otroka, ki z veseljem vrtiček obdelujeta, še z večjim veseljem pa pojesta zelenjavo, ki jo sama pridelata. »Sama žal nimam časa vrtnariti, sem pa zelo vesela, da imata ljubezen do tega moja otroka, ker se mi zdi to res dobra popotnica za življenje.«

Fresh doza vitaminov

Uravnotežena prehrana je ključnega pomena za zdravje, tu pa pomembno vlogo igra tudi sadje. Privoščite si Rauch Fresh sokove in smoothie, ki so bogati s sadjem, polnim vitaminov in mineralov. Sveže sadje, obrano v Rauch sadovnjakih in stisnjeno v naslednjih 24 urah, se spremeni v okusen sok, ki poteši žejo in nahrani telo s pomembnimi hranili.

Rauch Fresh smoothie si lahko privoščite v treh različnih okusih: jagoda, kivi in mango. Na voljo so v priročnih in simpatičnih 0,25 l pakiranjih, zato vam bodo prav prišli povsod: na poti, v službi, na izletih in tudi doma. Vsebujejo izključno sadje, niso iz koncentrata, prav tako so brez dodanih konzervansov in aditivov, zato so res odlični za vsakodnevno uživanje.

Rauch Fresh sokove lahko izberete v treh okusih v priročnih 0,33 l embalažah: pomaranča, jabolko-malina-grozdje in pomaranča-korenje-mango. Doma pa si jih privoščite v še enem dodatnem okusu (kumara-kivi-spirulina) iz elegantne 0,8 l karafe.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.