Nasmeškotki – dobri po okusu in namenu

Čarobni piškotki Nasmeškotki delijo nasmehe med nami in z otroki v stiski, ki so jih v prazničnem času še posebej veseli.

Nasmeškotek je piškotek, ki ima čarobno moč, da nasmeh nariše kar trikrat – prvič na obraz tistega, ki ga podari, drugič na obraz tistega, ki ga prejme, in ne nazadnje na obraze otrok pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji. Tem so namenjena sredstva od prodaje Nasmeškotkov.

Prvo serijo prazničnih Nasmeškotkov so spekli HOFER-jevi zaposleni pod budnim očesom pekovskih mojstrov keksarne Delakorda, njihovega dolgoletnega partnerja. Pridružila sta se jim tudi Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste – Polje, in ambasador Nasmeškotkov Marko Potrč; skupaj so narisali široke nasmehe prvim piškotkom v praznični sezoni.

Karmen Ravnikar, vodja marketinga in komunikacij pri podjetju HOFER, je dogodek pospremila z besedami: »Dejanja so tista, ki štejejo, zato smo ponosni, da začetek prazničnega časa obeležujemo s projektom, ki riše številne nasmehe. Veseli nas, da so se nam ob peki prvih prazničnih piškotov pridružili partnerji projekta. Ti skrbijo, da so Nasmeškotki okusni, zbrana sredstva pa bodo tudi tokrat namenjena otrokom pod okriljem projekta Botrstvo, ki jih potrebujejo še posebej v času praznikov.«

Karmen Ravnikar, vodja marketinga in komunikacij pri podjetju HOFER, Bor Trček, vodja zagotavljanja kakovosti in odgovornega vodenja podjetja HOFER, Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste – Polje, Lidija Delakorda, ustanoviteljica in lastnica keksarne Delakorda, Marko Potrč, ambasador Nasmeškotkov.

Nasmehe delimo tudi na družbenih omrežjih

Nasmehe za dober namen v prazničnem času delimo tudi po družbenih omrežjih Facebook in Instagram. HOFER bo ob vsaki delitvi nasmejane vsebine z oznako #Nasmeškotek in #DelimoNasmehe za otroke v stiski namenil 1 evro.

Nasmeh je lepo prejeti, še lepše pa ga je deliti.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed