Poletni špageti po receptu Ane Žontar Kristanc

Ana Žontar Kristanc, ki v kuhinji sprošča svojo kreativnost, nam je v sodelovanju z Rio Mare Leggero pripravila odlično idejo za hiter in lahkoten obrok, popoln za vse, ki radi ohranjate športno in fit postavo.

Bliža se poletje in vreme je kot nalašč za preživljanje časa na prostem. Da bo tega časa čim več, je Ana pripravila preprost recept za hitro, a res okusno kosilo. Enostavna receptura za špagete s češnjevim paradižnikom, čičeriko in tunino Rio Mare Leggero je prava rešitev, da boste več časa lahko preživeli v krogu družine, a obenem uživali v zdravem, polnovrednem in okusnem toplem obroku.

»Zdravi petminutni špageti so lahki, poletni in popolni za vse, ki nimate veliko časa za kuhanje in imate vseeno radi topel domač obrok,« pove Ana in razkrije skrivnostno sestavino, ki obroku zagotavlja lahkotnost: »Za pripravo sem uporabila tunino Rio Mare Leggero, ki ima 60 % manj oljčnega olja in je tako veliko bolj lahka.«

Celoten recept za špagete s češnjevim paradižnikom, čičeriko in tunino si oglejte na Aninem blogu.

Samo Rio Mare Leggero vam kljub 60 % znižani vsebnosti maščob zagotavlja edinstven okus tunine. Priporočljiva je za vse, ki radi ohranjate zdrav način življenja, saj je zaradi nizke vsebinosti maščob enostavno prebavljiva in lahkotna. Vsebuje le nežno in kompaktno tunino najboljše kakovosti, shranjene v samo nekaj kapljicah prvovrstnega ekstra deviškega oljčnega olja, ki v kombinaciji s čičeriko poskrbi za bogat vir beljakovin in enostavno prebavljivost.

Prav tako ne zamudite Rio Mare Leggero in Rio Mare Natura SMS nagradne igre, v kateri se lahko junija vsak teden potegujete za glavno nagrado – aktivno zapestnico MIO MiVia™ Essential 350, ki poskrbi za še preprostejše upravljanje našega zdravega življenjskega sloga. Obenem lahko s sodelovanjem prejmete tudi tedenske pakete slastnih izdelkov Rio mare v vrednosti 20 evrov. Ob nakupu Rio Mare Leggero ali Natura in še enega izdelka Rio Mare po svoji izbiri ne pozabite poslati SMS-sporočila s ključno besedo RIOMARE in številko računa na 3131, nato pa le še držite pesti, da bo sreča na vaši strani.
Za več receptov z izdelki Rio Mare pridno spremljajte blog www.aninakuhinja.si, spletno stran www.riomare.si in Facebook stran www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija.
Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed