Slastni takosi s skušo na žaru Rio mare po receptu Ane Žontar Kristanc

Ana Žontar Kristanc je na povabilo Rio mare sprejela kulinarični izziv in nam pripravila odlično rešitev za kreativno pogostitev gostov teh prvomajskih dneh.

»Hrustljavi takosi z rdečim zeljem, avokadovim namazom in skušo na žaru so odlična jed, ki jo lahko pripravite za goste ali pa se z njo razvajate sami. Je zdrava in preprosta za pripravo,« pojasnjuje Ana, ki je recepturo delila tudi na svojem blogu Anina kuhinja.

Fileji skuše na žaru Rio mare v ekstra deviškem oljčnem olju so idealni za vse, ki želijo pripraviti glavno jed intenzivnega in nezamenljivega okusa z žara. Za zdravo in uravnoteženo prehrano je priporočeno uživanje rib vsaj dvakrat tedensko. Skuša je ena izmed najokusnejših in najhranljivejših plavih rib, bogata z maščobnimi kislinami omega 3, priprava na žaru pa še obogati že tako intenziven okus. Zakaj ne bi izvrstnemu izdelku dodali le še kančka kulinarične kreativnosti, kot je to storila Ana Žontar Kristanc s svojimi takosi?

Preverite celotni Anin recept za hrustljave takose z rdečim zeljem, avokadovim namazom in skušo na žaru Rio mare na blogu Anina kuhinja oz. v spodnjem videoreceptu.

Fileji skuše na žaru so skrbno ročno obdelani in ni se nam potrebno truditi s čiščenjem, saj so že brez kosti in kože. Dodatno so obogateni z ekstra deviškim oljčnim oljem, za preprost in pristen okus naših takosov.

Za več receptov z izdelki Rio mare pridno spremljajte blog www.aninakuhinja.si, spletno stran www.riomare.si in Facebook stran www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed