Odprta Kuhinja

5 predlogov za praznični jedilnik

Odpri galerijo
A+   A-
Nam se cedijo sline, kateri tip kuharja in uživača pa ste vi?


Sredozemsko in širokosrčno



Tapenada za predjed
Tapenada za predjed

Od močnejših k blažjim okusom



Zares dober recept: tatarski biftek Anthonyja Bourdaina
Zares dober recept: tatarski biftek Anthonyja Bourdaina

Pregrešno dobra klasika



Ljubitelji morskega, živjo!



[caption id="attachment_180092" align="alignnone" width="1024"]
ni podpisa
ni podpisa
Gratinirane pokrovače--[/caption]

Tako delajo mojstri



[caption id="attachment_171592" align="alignnone" width="1024"]
ni podpisa
ni podpisa
Svinjski kotlet s šampinjoni in jabolkom[/caption]

 

Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 20.12.2019 ob 15:12

Več iz te teme:

kotletbiftekpokrovačetapenadapraznični jedilnik

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.