Bliskovito do okusnega in hranilnega obroka

TikTak obroki vam bodo spremenili življenje. Tako preprosto, tako hitro, da si boste želeli kuhati.

Vam tempo življenja ne dopušča, da bi kuhanju posvetili več časa? Ne veste, kaj bi hitro pripravili za kosilo, da bi bilo tudi okusno in hranilno? Ali pa preprosto po napornem dnevu v službi nimate več energije? So vas nakupi v trgovinah, kamor ste odhiteli, ker si je otrok zaželel čokolado, povsem izželi? Je dan prekratek, da bi zvečer svoje telo nagradili s hranilnim, okusnim, a hitro pripravljenim obrokom? Niste edini. Vsem se nam kdaj zdi, da je elegantneje in bolj preprosto naročiti hrano domov ali pa na hitro pogreti že pripravljen obrok. A ni treba, da nam obveznosti vsakdana preprečijo uživanje v hranilnem in okusnem obroku, ki ga lahko pripravite v nekaj minutah.

Hitro in hranilno

Ideje za hitre obroke sta za vas na M SOSESKI v oddaji TikTak obroki pripravila dvojec priljubljenega kuharskega bloga Midva kuhava – Tjaša Vede in Blaž Mikuljan, ki pravita, da sta kuha in peka poleg potovanj njuna največja strast. Mojstra kombinacije okusov bosta s svojimi domislicami nedvomno navdušila tudi vas: »Gledalcem želiva približati pripravo preprostih, a okusnih obrokov. Z malce truda je lahko prav vsak dober kuhar,« sta prepričana.

V oddaji TikTak obroki na M SOSESKI so zbrani okusni, hitri recepti tudi za najbolj zahtevne jedce, ki nimajo prav veliko časa za kuhanje. »Predstaviti želiva kratke in okusne recepte za 4-člansko družino, ki ne stanejo več kot 10 evrov,« sta še zaupala Tjaša in Blaž. Okusno je namreč lahko tudi žepu prijazno. In še pripravljeno bo »tik tak«.

Kje najdete TikTak obroke? Na Mercatorjevi spletni vsebinski platformi M SOSESKA. Zagotavljamo vam, da jih boste z veseljem vključili v svoj vsakdan. Zato pozabite na dolgo, zapleteno in naporno pripravo jedi ter preklopite na www.msoseska.tv, ki vabi z raznovrstno paleto gurmanskih užitkov v samo nekaj minutah. Hitro in preprosto. Tik Tak.

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana