Odprta Kuhinja

Dresnikova omleta

Odpri galerijo
A+   A-
Preskušena, odlična, pa še nad invazivne rastline se spravljamo na ta način.


Sestavine


- 4 jajca
- 4 žlice polnozrnate pirine moke
- 2 pesti poganjkov ali mladih listov japonskega dresnika
- sol, poper
- žlica čemaževega pesta ali malo naribanega parmezana

Priprava


1. Iz jajc, moke, soli in popra pripravimo testo za omleto.

2. Mlade poganjke japonskega dresnika poparimo, zrežemo na poljubne koščke in dodamo testu.

3. Spečemo na maslu ali svinjski masti.
Preberite še: Pecljev in koščic nikar ne mečite v smeti

Recept: Nina Vastl

Fotografije: Tomi Lombar
Datum Objave: 7.6.2018 ob 14:06

Več iz te teme:

dresnikova omleta

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja