Kaj bo dobrega v Okusih

V Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic, že diši po piškotih.

Priprave za najslajšo peko v letu smo vzeli hudo resno in Miklavžu že pomagamo, da bo najbolj pridnim prinesel domače sladke grižljaje. Bo iz vaše kuhinje zadišalo po linških ali ovsenih piškotih, mehkih medenjakih ali cimetovih polžkih? Za vse, ki že nestrpno pričakujete decembrske praznike, pa še en sladki namig: novoletna jelka iz testa bo čudovit okras na praznični mizi.

Če ste tudi vi med tistimi, ki ne marate cvetače, vas bo Beba Splichal s simpatičnim receptom prepričala, da jo boste morda celo vzljubili. Prikuha nežnega okusa je podobna kuskusu!

Tedenski jedilnik smo tokrat zastavili po azijsko. Naj vas prepričajo aromatični okusi.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed