Kaj za nedeljsko kosilo: goveja juha – dovolj močnega okusa, a ne premastna
Zagotovo vsaka gospodinja uporablja malo drugačen recept, vsaka ima zanjo verjetno tudi vsaj eno drobno skrivnost ali trik. Pa jo znamo res pravilno pripraviti, da je bistra, lepe zlatkaste barve in dovolj močna, polnega oziroma bogatega in harmoničnega okusa ter ne preveč mastna?!
Čeprav musaka ni slovenske gore list, je v marsikaterem domu pogosta gostja nedeljskih kosil. Polna krompirja in sočnega mesa se izvrstno poda h krožniku goveje juhe, še posebno ker nekaj te roma tudi vanjo. Musaka je pa tudi jed, pri kateri je prepovedano šteti kalorije.
Ste bili čemerni in se morate družinskim članom zares prikupiti? Naredite te mini ruladice, ki so popolnoma po okusu sladkosnedov, še posebno otrok. Pa previdno s količino – lahko se jim zrola od navdušenja.
Priporočamo: še več idej za nedeljsko kosilo