Odprta Kuhinja

Kako naredimo dišeče bezgovo maslo

Odpri galerijo
A+   A-
Namaz za sončno jutro.


Sestavine


- večji bezgov cvet
- 125 g masla
- bio pomaranča, žlička mletega sladkorja
Sorodne vsebine:

Čemaževo maslo in mousse iz dimljene postrvi

Zeliščno maslo

Priprava


1. Maslo pustimo na sobni temperaturi, bezeg očistimo, zelo drobno naribamo pomarančno lupinico.

2. Vse skupaj zmešamo v mešalniku in ponudimo ob mlečnem kruhu ali popečenih kruhkih za zajtrk.
Priporočamo še: Odličen recept za poročno torto Meghan in Harryja

Fotografija: Eva Legiša
Datum Objave: 29.5.2018 ob 13:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj